trečiadienis, balandžio 29, 2015

Ellamé šilkinės veido kaukės Anti-aging ir Hydro Complex




 Tikriausiai sutiksite, kad po ilgos ir varginančios darbo dienos nieko nėra geriau už atokvėpio valandėlę, laiką, skirtą tik sau, kurį galime leisti, kaip širdis geidžia. Tokiomis akimirkomis klausimų, ką veikti, nekyla - norisi ir knygą suspėti paskaityti, ir serialą pažiūrėti, ir karališkoje vonioje pasilepinti... O prie visų šių širdžiai mielų veiklų rekomenduojame pridėti dar vieną - atgaivinti veido odą! Siūlome Jums išbandyti prancūzišku rafinuotumu bei elegancija dvelkiančias Ellamé kaukes. Nors ši produkcija ne per seniausiai įžengė į Lietuvos rinką, jau sulaukė daugybės teigiamų atsiliepimų ir netruko pavergti mūsų tautiečių širdžių. Mes, susipažinusios su šia linija, jau prisijungėme prie Ellamé gerbėjų būrio, todėl su dideliu malonumu tą patį kviečiame padaryti ir Jus!



Ellamé šilkinė veido kaukė Anti-aging

Ką apie šią kaukę sako gamintojai? 


 Ellamé Anti-aging kaukė Jūsų odai suteiks maksimalų odos senėjimą atitolinantį efektą! Puikiai stangrina veido odą, padeda sumažinti tiek smulkiąsias tik atsiradusias raukšleles, tiek giliąsias veido raukšles, atstato odos elastingumą ir drėgmę. 

 Ellamé Anti-aging kompleksas veikia ne tik išoriškai odą papildydamas reikiamomis medžiagomis, bet ir skatindamas gilesnių odos sluoksnių regeneraciją.

Ellamé šilkinės veido kaukės Anti-aging privalumai:

 
1. Tinka brandžios ir jautrios veido odos priežiūrai.
2. Be parabenų.
3. Sudėtyje esanti hialurono rūgštis mažina raukšles, lygina odą.
4. Kaukė intensyviai drėkina, maitina, ramina, skatina odos atsinaujinimą.
5. Nekemša porų.
6. Stangrina ir regeneruoja veido odą.


Ellamé Hydro Complex kaukė 
Ką apie šią kaukę sako gamintojai? 

Ellamé Hydro Complex kaukė – tai idealus pasirinkimas odos drėgmei atstatyti, odai atgaivinti po saulės vonių ar vėjo keliamų iššūkių, odos skaistumui ir jaunatviškumui išlaikyti po ilgo buvimo šildomose ar kondicionuojamose patalpose.


Ellamé Hydro Complex kaukės privalumai:





1. Tinka jautrios veido odos priežiūrai.

2. Sudėtyje nėra pavojingų konservantų ir kitų nesaugių ingredientų.

3. Drėkina, maitina, atgaivina veido odą.

4. Sutraukia poras.

5. Gerina odos elastingumą ir ją minkština.

  
 

VERDIKTAS: 
 
Gamintojai, teigdami, jog šios kaukės prie veido priglunda lyg antra oda, neklysta – procedūros metu nekyla jokių nemalonių pojūčių: oda nėra dirginama, nejuntamas tempimo jausmas. Gaivu ir gera – štai tokiais epitetais apibūdintume tas dvidešimt minučių, praleistų mėgaujantis šių kaukių teikiamais privalumais. Tai tikrai puikios grožį puoselėjančios priemonės, kurias siūlome išbandyti ir brandžios, ir jaunos odos savininkėms. Vienintelis jų trūkumas - didoka kaina, tačiau ją atperka išskirtiniai ir reikšmingi šių kaukių privalumai.

Naudojimas:


Kaukė yra tarp dviejų apsauginių sluoksnių.
Nuimkite baltą sluoksnį.
Užsidėkite kaukę su mėlynu sluoksniu viršuje ir lengvai prispauskite kaukę.

Nuimkite mėlyną sluoksnį. Išlyginkite kaukę ant veido, kad tolygiai priglustų prie Jūsų odos ir mėgaukitės 20 min.

Nuėmę veido kaukę, likusį serumą švelniai įmasažuokite. Panaudotą kaukę išmeskite. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.



Kiekis – 1vnt.
Kaina – Ellamé Hydro Complex ~ 4,90 €; Ellamé Anti-aging ~ 5,90 € 

Įsigyti galite Eurovaistinėje, Gintarinėje, Norfos, Camelia vaistinėse, taip pat internetu www.efarma.lt ir www.b-a.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą