pirmadienis, gegužės 04, 2015

Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumas sausiems ir pažeistiems plaukams



 Sveiki ir gražūs plaukai – ne mažiau svarbi išvaizdos detalė nei tvarkinga apranga ar dailus makiažas, todėl savo plaukučius reikia nuolatos prižiūrėti ir puoselėti. Jei dar neatradote jiems idealiai tinkančios priemonės arba norite išbandyti ką nors naujo, kviečiu susipažinti su šioje apžvalgoje karaliaujančiu Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumu, kuris efektyviai rūpinasi sausais ir pažeistais plaukais.



Ką apie šį serumą sako gamintojai?



 6 efektų, nenuplaunamas Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumas regeneruoja ir stiprina sausus ir pažeistus plaukus. Priemonė giliai įsiskverbia į plaukus, intensyviai maitina, minkština ir atgaivina juos.

Šis prabangus Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumas praturtintas šilko proteinais, kurie suteikia blizgesį ir šilkinį elastingumą.

Goldwell patentuota Intra Lipid Complex sistema efektyviai subalansuoja lipidų lygį tiek plauko vidiniame sluoksnyje, tiek ir paviršiuje.

6 efektų, nenuplaunamas Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumas atkuria pažeisto ar sauso plauko struktūrą ir pasirūpina, kad plaukai mažiau lūžinėtų, o plaukų galiukai neskilinėtų.



Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumo privalumai:



1. Patogi ir sandari pakuotė.

2. Be galo lengva konsistencija – serumas nepalieka jokio riebumo pojūčio ir neapsunkina plaukų.

3. Malonaus kvapo (švelnaus vanilės ir pieno aromato).

4. Užtenka vos 2-3 paspaudimų norint palepinti savo plaukučius.

5. Yra efektyvus – šiuo serumu patepti plaukai akimirksniu tampa švelnesni ir minkštesni, gražiai žvilga.



VERDIKTAS:



 Esu išbandžiusi daugybę sausiems bei pažeistiems plaukams skirtų priemonių ir galiu pasakyti, jog šis Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumas yra vienas geriausių mano atradimų. Gaminys idealiai tinka kasdieniam naudojimui, o smagiausia tai, kad jis nei ant plaukų, nei ant rankų nepalieka riebumo pojūčio, kuo pasižymi dauguma kitų plaukučius puoselėjančių priemonių. Tad jei ir Jus vargina sausi, šiurkštūs, pažeisti plaukų galiukai – labai stipriai rekomenduoju išbandyti šį Goldwell serumą. Tikiu, jog po kurio laiko kartu su manimi galėsite džiaugtis akivaizdžiai pagerėjusia plaukų būkle!


Naudojimas: tepkite Goldwell DualSenses Rich Repair 6 Effects serumą ant drėgnų ar sausų plaukų per visą plauko ilgį arba tik ant plaukų galų. Nuskalauti nereikia.

Talpa – 100 ml

Kaina - €11.30

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą