antradienis, gegužės 05, 2015

EyeSmile vienadieniai akių lęšiai ir akių lašai



 Pasaulyje nuolat daugėja regėjimo sutrikimais besiskundžiančių žmonių. Vien tik faktas, kad kas trečias pasaulio žmogus dėl akių ligų nešioja akinius įrodo, jog naujausios technologijos itin žaloja mūsų „sielos veidrodžius“. Pripažinkime - kad ir kaip būtų gaila, akiniai turi nemažai minusų: jie rasoja, siaurina matymo lauką, neretai spaudžia nosį ar ausis, su jais nei pasimaudysi, nei pasportuosi, todėl neretai svarstydavau apie galimybę išbandyti kontaktinius lęšius. Ir štai po kelerių metų pagaliau pasiryžau tai padaryti! Šiandien kviečiu paskaityti apie mano patirtį naudojant EyeSmile vienadienius kontaktinius lęšius bei Aqua Comfort Rewetting Drops akių lašus.



EyeSmile Daily Disposable Aspheric akių lęšiai
Ką apie šiuos lęšius sako gamintojai?

Vienadieniai minkšti hidrogeliniai kontaktiniai lęšiai, užtikrinantys išskirtinį drėkinimą, aukštą deguonies pralaidumą bei lengvą naudojimąsi.

Šie kontaktiniai lęšiai yra minkšti, turi 55 % vandens, todėl natūraliai didina ašaros cirkuliaciją ir garantuoja maksimalų komfortą visą dieną. Plonesnė lęšio centro dalis gerina deguonies pralaidumą, todėl akys gali „kvėpuoti" laisvai, o specialus „cast molding multi-curve" lęšio dizainas užtikrina idealų lęšio prisitaikymą prie ragenos ir stabilesnį vaizdą.

Aukštos kokybės hidrogelio medžiagos, polimero - Ocufilcon D, iš kurio pagaminti šie lęšiai, dėka užtikrinamas ne tik aukštas deguonies pralaidumas bei drėkinimas, bet ir akis yra apsaugoma nuo per didelio lęšio prigludimo bei išsausėjimo.

Dėl asferinių savybių šie lęšiai pagerina regėjimą ir yra tinkami pradiniam astigmatizmui koreguoti.

Lęšiai turi neryškų melsvą atspalvį, todėl juos įsidėti yra išties paprasta, tiek patyrusiems kontaktinių lęšių nešiotojams, tiek ir naudojantiems lęšius pirmą kartą. 

Šie kontaktiniai lęšiai yra skirti nešioti dienos metu ir yra keičiami kasdien, todėl nereikalauja jokios papildomos priežiūros.



EyeSmile Daily Disposable Aspheric akių lęšių privalumai:


1. Nesukelia diskomforto ir yra visiškai nejuntami.
2. Yra patvarūs: neplyšta, nelimpa.
3. Laidūs deguoniui, todėl nekenksmingi.
4. Ploni, lankstūs ir tvirti.
5. Nesausina akių.
6. Visą dieną leidžia džiaugtis puikiu regėjimu ir ryškiu vaizdu.
7. Įpratus lengva įsidėti ir išimti.
8. Saugo akis nuo žalingo ultravioletinių spindulių poveikio.







EyeSmile Aqua Comfort Rewetting Drops akių lašai
Ką apie šiuos akių lašus sako gamintojai?

 EyeSmile Aqua Comfort Rewetting Drops akių lašai su hialurono rūgštimi efektyviai mažina akių nuovargį ir sausumą, atstato drėgmę ir atgaivina akis. Taip pat mažina diskomforto jausmą ir sudirgimą, atsirandantį nešiojant kontaktinius lęšius. Natūralioms ašaroms artimas pH pagerina ašarų cirkuliaciją.


EyeSmile Aqua Comfort Rewetting Drops akių lašų privalumai:





1. Atgaivina pavargusias akis.

2. Mažina akių sausumą.

3. Tinka naudoti su visų tipų minkštais kontaktiniais lęšiais arba be jų.

4. Drėkina ir išlaiko drėgmę kontaktinių lęšių paviršiuje.




VERDIKTAS:


 Įsitikinau, jog kontaktiniai lęšiai - puiki alternatyva akiniams! Jų privalumai nenuginčijami: jie nerasoja, stabiliai laikosi ant akių, neiškraipo daiktų, yra nepastebimi, su lęšiais bėgti, aktyviai sportuoti yra žymiai patogiau, o be to, galima nešioti įvairių spalvų linzes ir taip pakeisti savo akių spalvą. Daugelis sako, kad pradžioje įsidėti ir išsiimti kontaktinius lęšius būna kebloka, o kai įpranti, tai padaryti tampa vienas juokas. Tad jei rimtai svarstote apie šios korekcinės akių priemonės įsigijimą, nuoširdžiai rekomenduoju griebti jautį už ragų ir pajusti jų teikiamus privalumus dar šiandien!

Kaina – 15 ml akių lašų buteliukas kainuoja 7,24 €, vieno EyeSmile lęšio kaina siekia 0,49 €, visa pakuotė, kurią sudaro 10 kontaktinių lęšių kainuoja 4,50 €, perkant daugiau taikomos dar didesnės nuolaidos.


4 komentarai:

  1. Aš jau seniai svarstau, kad spalvoti kontaktiniai lęšiai man reikalingi. Bet įdomu ar akys juos priims lengvai, nes yra tikrai jautrios. Manau, išbandysiu šiuos vienadienius ir jei tiks, nusipirksiu ilgesniam laikui.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Jeigu akytės jautrios, jums puikiai turėtų tikti šie Lensor lęšiai - gaminami iš kokybiškų medžiagu, tad itin draugiški akims. :)

    AtsakytiPanaikinti