trečiadienis, gegužės 27, 2015

FROOSH vaisių kokteiliai




 Visos žinome, kad gera savijauta – tai geros nuotaikos garantas, o būdamos pakilios nuotaikos mes spinduliuojame grožiu. Tad jei norime būti ir sveikos, ir gražios, mums derėtų imti rūpintis tuo, ką dedame į burną. Neabejojame, kad bet kuriame sveikos mitybos vadovėlyje rasite parašyta, jog pirmiausia, norint gerai jaustis, į racioną reikia įtraukti daugiau vaisių ir daržovių bei vengti gazuotų gėrimų, cukraus ir saldiklių. Sakysite, lengva pasakyti, sunku padaryti? Turime sprendimą – per dieną išgerti bent po vieną „Froosh“ kokteilį! Plačiau apie šią naujovę skaitykite šiame straipsnyje.



FROOSH vaisių kokteiliai:



 
1. Yra 100% natūralūs. Juose nerasite nei konservantų, nei priedų, nei koncentratų!

2. FROOSH kokteiliai yra pagaminti tik iš aukščiausios kokybės vaisių.

3. Yra ir skanūs, ir sveiki.






VERDIKTAS:




 Man teko galimybė išbandyti net šešių skonių - burokėlių ir juodųjų serbentų, karambolos ir kvapiųjų apelsinų,  mėlynių ir aviečių, špinatų ir kokoso, mango ir apelsinų bei ananasų, bananų ir kokoso riešutų kokteilius, todėl, galima sakyti, tapau visai nebloga FROOSH gaminių ekspertė. :) Kas man patiko? Ogi drąsiai galiu teigti, kad viskas! Visų pirma, likau nustebinta labai patraukliu buteliuku dizainu – jį itin patogu paimti į rankas, o ir kamštelis užsukamas, todėl nekils jokių keblumų FROOSH gurkšnoti net sėdint automobilyje. Negaliu nepagirti ir skonių įvairovės – jie – egzotiški, gaivūs, puikiai subalansuoti ir visi skirtingi, todėl patinkantį tikrai turėtų atrasti kiekviena. Man ypač patiko šmaikščios FROOSH kokteilių etiketės, kurios visuomet priversdavo šyptelėti ir tai, kaip gamintojai aprašo šių gaminių sudėtį – joje vieneto tikslumu išvardyti visi suplakti vaisiai ir daržovės (tarkime, špinatų ir kokoso kokteilio sudėtis skamba štai taip: 1 obuolys (32 %), ½ kivio (18 %), ¼ banano (15 %), špinatai (17%), 1/5 gvajavos (5 %), žaliųjų citrinų sultys (1 %), kokoso riešuto pienas (2%) ir dar keletas sudedamųjų dalių. Asmeniškai man tai – didelis privalumas, nes labai lengva atsirinkti tai, ko reikia ir sudėtis nepalieka jokių abejonių, kaip dažnai nutinka perkant kitus maisto produktus. Tikrai labai labai rekomenduoju – rodos, tai tik vienas paprastas buteliukas, bet jame telpa tiek daug!
 
FROOSH vaisių kokteilio kaina svyruoja tarp 2,29 - 2,60 Eur


Įsigyti galite Statoil degalinėse, Rimi, Narvesen kioskuose, Vero Cafe kavinėse, National Golf Resort golfo klube, Uff cafe kavinėje, Siemens arenoje, Novotel viešbutyje ir kt.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą