antradienis, gegužės 19, 2015

„Margarita" maitinamasis kūno kremas su pieno proteinais ir medaus ekstraktu





 Ar girdėjote, kad „Margarita“, lietuviškos kosmetikos linija, ne per seniausiai į rinką paleido naujuosius kūno kremus, skirtus visai šeimai? Didžiuosiuose prekybos centruose bei kosmetika prekiaujančios parduotuvėse jau galima įsigyti tris naujus produktus - drėkinamąjį kremą su agurkų ir ramunėlių ekstraktais, universalų kremą su šaltalankių aliejumi bei maitinamąjį kremą su pieno proteinais ir medaus ekstraktu. Pastarasis šį kartą - mūsų rampų šviesoje.



Ką apie šį kremą sako gamintojai?



 „Margarita" maitinamasis kūno kremas su pieno proteinais ir medaus ekstraktu sujungia tradiciškai populiarias grožio priemones: pieną ir medų, kurios veiksmingai švelnina, minkština ir maitina odą. Tinka normaliai bei sausai, šerpetojančiai odai. Ypač sausas kūno vietas (alkūnes, kelius, pėdas, rankas) tepkite dažniau. Patikrinta dermatologų.




„Margaritos" maitinamojo kūno kremas su pieno proteinais ir medaus ekstraktu privalumai:


 

1. Puikiai drėkina ir maitina. Net nustebau, kad patepta oda kone akimirksniu tapo švelni it šilkas.

2. Greitai įsigeria, todėl skubant nereikia trypčioti ir laukti žvilgčiojant į laikrodį – galima patepti odą kremu ir iškart lėkti iš namų.

3. Lengvos konsistencijos – nepalieka riebumo pojūčio.

4. Malonaus kvapo – jaučiamos pieno ir medaus natos.

5. Puikus talpos, kokybės ir kainos santykis.






VERDIKTAS:



 Taip, taip ir dar kartą taip! Esu visomis keturiomis už lietuvišką kosmetiką ir negaliu atsidžiaugti, kad mūsų tautiečiams kuo puikiausiai sekasi gaminti lietuviškus grožį puoselėjančius produktus. „Margaritos“ produkcija iš kitų išsiskiria tuo, kad yra įkvėpta senųjų odos ir plaukų puoselėjimo receptų. „Dar mūsų močiutės ir promočiutės žinojo, kad pieno produktai atkuria prarastą odos drėgmę, ramunėlės ramina, o dilgėlių nuoviras yra veiksminga natūrali priemonė plaukams stiprinti.“, - teigia gamintojai. Atidžiau pažvelgus, būtent tokias sudedamąsias dalis ir galima atrasti „Margaritos“ produktuose, tad labai džiugu, jog ši linija šiuos receptus ištobulina ir pritaiko šiuolaikinio skubančio žmogaus poreikiams. Maitinamasis kūno kremas su pieno proteinais ir medaus ekstraktu taip pat ne išimtis – drąsiai galiu teigti, jog tai vienas geriausių mano išbandytų produktų ir kad jį pirksiu dar tikrai ne kartą.

Kiekis – 200 ml

Kaina - 2.99€

Įsigyti galite didžiuosiuose prekybos centruose, kosmetika prekiaujančios parduotuvėse bei internetu http://eparduotuve.biok.lt/lt/

1 komentaras:

  1. That is, the 우리카지노 expressions like “triple the number 7 and add 32” may be formulated as (3 × 7) + 32

    AtsakytiPanaikinti