trečiadienis, gegužės 20, 2015

ESSENCE lūpų pieštukai




 Apie ESSENCE lūpų pieštukus pastaruoju metu prisiklausiau tiek daug gerų atsiliepimų, kad susigundžiau jų kokybe įsitikinti pati. Vis svarsčiau: ar šie gaminiai išties verti visų šių pagyrų? Dabar atsakydama į šį klausimą galiu ištarti neabejotiną TAIP ir su dideliu malonumu kviečiu paskaityti apie mano bei Justinos patirtį naudojant šias priemones. 

 Justinai, kaip ir man, ESSENCE lūpų pieštukas buvo pirmoji pažintis su šiais dekoratyvinės kosmetikos gaminiais. Ji savo pirmąjį lūpų pieštuką įsigijo ieškodama ko nors kasdieniškam makiažui užbaigti ir savo pasirinkimu liko labai patenkinta: „Pirmiausia, kainos ir kokybės santykis – puikus. Sumokėjusi 1,09 € papildžiau savo kosmetinę dar viena gera lūpų priežiūros priemone. Tiesa, šiuo pieštuku aš ne tik apvedu lūpų kontūrus, bet ir išskirstau jį po visą lūpų plotą - jis puikiai tarnauja ir kaip lūpų dažai.“ Justina išbandė pieštuką „Lip liner in the nude“, todėl kaip didžiausią pliusą įvardijo jo spalvą, kuri yra matinė, švelni, kaip tik, kai nesinori ryškumo. Taip pat ji pabrėžė, jog šis lūpų pieštukas nesausina lūpų. „Minusas – pakuotė. Pieštukas yra drožiamas, ne automatinis, o ant jo dangtelio nėra pridėtinio drožtuko, todėl tam, kad nekiltų nepatogumų, nepamirškite pieštuko padrožti keliaujant iš namų.“ – skaitytojas perspėja Justina.





ESSENCE lūpų pieštukų privalumai:





1. Mano nuomone, didžiausias šių priemonių pliusas yra neįtikėtinai žema kaina. Vienas pieštukas kainuoja vos 1.09 EUR!

2. Pieštukas yra labai minkštas, todėl juo lengva paryškinti lūpas.

3. Stilingų atspalvių paletė – spalvos varijuoja nuo švelnios pastelės iki ryškių tonų.

4. Stipri pigmentacija. Reali spalva paprastai yra tokia, kaip ir pieštuko pakuotė.
 
5. Gan ilgai laikosi.

6. Yra matiniai ir nesausina lūpų.

                                             


ESSENCE lūpų pieštukų trūkumai:




Kaip jau minėjo Justina, vienintelis šių pieštukų trūkumas - nėra pridėtinio drožtuko.



VERDIKTAS:
 


 Pirkti tikrai verta ir putlių, ir siaurų lūpų savininkėms. Pasteliniai atspalviai suteiks Jūsų lūpoms šiltumo ir jaukumo, o ryškios suteiks moteriškos elegancijos. Šių pieštukų nepamilti tiesiog neįmanoma - vos pabandžius kyla noras papildyti kosmetinę visomis įmanomomis jų spalvomis!
 Taigi jei ieškote pigios, tačiau kokybiškos dekoratyvinės kosmetikos priemonės, raginame atkreipti dėmesį į šiuos lūpų pieštukus.



Justina ir Viktorija

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą