trečiadienis, gegužės 06, 2015

Didžioji ESSENCE tušų apžvalga





 Ilgos ir tankios blakstienos, žvilgsniui suteikiančios išraiškingumo, - kone kiekvienos merginos siekiamybė. Todėl šį kartą nusprendėme palyginti keturias populiarias ESSENCE akių grožį pabrėžiančias priemones – I LOVE EXTREME, Get BIG! Lashes, All eyes on me bei Maximum definition volume blakstienų tušus. Šioje apžvalgoje pabandysime išsiaiškinti, kuris iš jų turi daugiausiai privalumų ir kuris labiausiai nusipelno mūsų, merginų, dėmesio.



Apimties suteikiantis blakstienų tušas I LOVE EXTREME






 Renkantis blakstienų tušą, pirmiausia dėmesį reikėtų atkreipti į jo šepetėlio formą. I LOVE EXTREME tušo šepetėlis – ypač didelis, todėl, pasak gamintojų, blakstienoms suteikia fantastiškos apimties. Kas tiesa, tas ne melas – šis tušas akivaizdžiai patankina ir prailgina blakstienas, nudažo jas nuo pat šaknų iki galiukų, tačiau itin storas šepetėlis apsunkina apatinių blakstienų dažymą ir neretai ištepa akių vokus. Be to, antrą jo sluoksnį reikia dažyti ypač atsargiai, nes per didelis tušo kiekis gali klampinti ir sulipinti blakstienas. Didelį pliusą I LOVE EXTREME tušui dedame už jo sudėtyje esančius itin juodus pigmentus, kurių dėka intensyvi, ryški blakstienų spalva džiugina iki pat dienos pabaigos. Šis tušas nėra atsparus vandeniui, tad jo valymas nesukelia sunkumų ir neužima daug laiko. Dar vienas privalumas yra pakankamai saugi tušo sudėtis – joje nėra akių erzinančių ingredientų ir kitų nesaugių pigmentų. Verta paminėti ir puikų kainos bei kokybės santykį – 12 ml tušo buteliukas kainuoja vos 3.09 EUR, tad jei ieškote nebrangaus, intensyvaus juodo, apimties suteikiančio blakstienų tušo, I LOVE EXTREME nusipelno Jūsų dėmesio.



Apimties suteikiantis blakstienų tušas Get BIG! Lashes
 

 Get BIG! Lashes yra dar vienas ESSENCE apimties suteikiantis blakstienų tušas, šiandien karaliaujantis mūsų apžvalgoje. Kitaip negu anksčiau aprašytas I LOVE EXTREME gaminys, šis tušas nesulipina blakstienų ir kiekvieną jų padengia individualiai. Tai idealiai dieniniam makiažui tinkanti priemonė, nes nei per klampi, nei per skysta jos konsistencija pasiskirsto tolygiai ir galima nesunkiai išgauti norimą blakstienų efektą. Net užtepus tris sluoksnius išlaikomas vientisumas ir nesusidaro gumulėlių! Get BIG! Lashes spalvos intensyvumu nenusileidžia I LOVE EXTREME ir lygiai taip pat džiugina ryškiai juoda, ilgai išliekančia spalva. Tušo šepetėlis didokas, tad reikia kiek laiko, norint priprasti su juo dirbti. Gaila, kad šis tušas nepasižymi saugia sudėtimi ir gali dirginti akis, sausinti bei alinti blakstienas. Jis taip pat sunkokai nusivalo ir, tiesą sakant, ne itin išpildo gamintojų pažadą suteikti ypatingai didelę apimtį – šiuo atžvilgiu jį keleriopai pranoksta I LOVE EXTREME. Get BIG! Lashes gaminio kaina nesikandžioja ir siekia 2.59 EUR, todėl jei ieškote paprasto, kasdienai tinkančio tušo, rekomenduojame jį išbandyti.



Multifunkcinis blakstienų tušas All eyes on me
 

 Multifunkcinis blakstienų tušas All eyes on me iš kitų tušų išsiskiria tuo, kad atlieka daugybę funkcijų. Jo šepetėlis, pagamintas iš natūralaus pluošto, yra vidutinio dydžio, todėl juo lengva tolygiai pasidažyti. Šis tušas suteikia blakstienoms papildomos apimties, ilgio, truputėlį jas užriečia ir, svarbiausia, jų nesulipina. Ši priemonė nėra atspari vandeniui, tačiau galima įsigyti tokio paties pavadinimo gaminį su mėlynu dangteliu, kuriuo pasidažius nereikės jaudintis dėl „pandos” efekto. Vis dėlto, kad ir kaip būtų gaila, šis tušas nesužavės dramatiškų akių įvaizdžio gerbėjų – All eyes on me blakstienų tušas nesukuria neįtikėtinai ilgų blakstienų įspūdžio (tik minimaliai jas pailgina, užriečia ir patankina). Antra vertus, merginos, ieškančios paprasto, tačiau ne prasto kasdienai tinkančio tušo, vargu ar ras ką nors geriau. Juo labiau, kad šio tušo kaina pranoksta net pati save – 8 ml buteliukas kainuoja tik 2.19 EUR.


Blakstienų tušas Maximum definition volume 

 


 Visų pirma, didelį pliusą šiam tušui dedame už lankstų sintetinio pluošto šepetėlį su storais šereliais, kurie yra labai arti vienas kito, todėl lengvai pasiekia net ir ploniausias blakstienas kampučiuose ir nudažo jas nuo šaknų iki pat galiukų. Teigiamų savybių yra ir daugiau: tušas nepalieka gumulėlių, lengvai nusivalo, o ryškios, akį rėžiančios pakuotės dėka jį nesunkiai galėsite rasti rankinėje ar kosmetinėje. Maximum definition volume priemonė nėra atspari vandeniui, tačiau šį vienintelį minusą atperka jo kaina - 3.09 EUR pernelyg nepaplonins Jūsų kišenės.

VERDIKTAS:


  ESSENCE blakstienų tušai niekuo nenusileidžia brangioms priemonėms, o kai kuriais atžvilgiais jas netgi pranoksta! Iš plataus šios kompanijos asortimento tinkantį ir patinkantį akių tušą turėtų atrasti kiekviena, nes dauguma gaminių pasižymi itin dideliu privalumų kiekiu.

Visus apžvalgoje minėtus gaminius galite įsigyti EUROKOS ir DROKAS parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą