penktadienis, gegužės 15, 2015

AVON atspalvį koreguojantys pudros rutuliukai






 Nesvarbu, ar mėgstate ryškų makiažą, ar teikiate pirmenybę natūraliam įvaizdžiui, - pudra turėtų užimti garbingą vietą kiekvienos merginos kosmetinėje. Šie kosmetiniai milteliai yra puikūs pagalbininkai norint paslėpti odos defektus, užfiksuoti makiažą,  apsaugoti odą nuo neigiamo aplinkos poveikio, panaikinti blizgesį ar paslėpti netikėtai iššokusį spuogelį. Nors populiarumo viršūnėje vis dar karaliauja biri, vis daugiau ir daugiau merginų renkasi rutulinę pudrą, kuri niekuo nenusileidžia, o kai kuriais atžvilgiais net pranoksta pastarąją grožio priemonę. Tad šį kartą kviečiu susipažinti su naujove - AVON atspalvį koreguojančiais pudros rutuliukais, kurie jau spėjo užkariauti ne tik mano kosmetinę, bet ir širdį.



AVON atspalvį koreguojančių pudros rutuliukų privalumai:



1. Pudros rutuliukai yra penkių atspalvių, kurių kiekvienas atlieka savo funkciją: žalia neutralizuoja paraudimus, violetinė paslepia geltonas vietas, geltona užmaskuoja tamsius ratilus po akimis, rusva paslepia patamsėjimus, o vanilinė nuskaistina odą.
 
2. Susiliejusios spalvos suteikia odai tobulai vienodą atspalvį, lygų toną ir patrauklų spindesį.

3. Šia pudra padengta oda atrodo natūraliai švytinti.

4. Rutuliukai yra šilkinės konsistencijos, todėl nesukelia nekomfortiškumo jausmo ir švelniai padengia veido odą.



VERDIKTAS:



 Atkreipkite dėmesį, jog šie atspalvį koreguojantys pudros rutuliukai pasižymi CC kremo savybėmis, todėl naudojant šią priemonę puikiai paslepiamas odos raudonis, maskuojamos pigmentinės dėmės, spuogai, kiti veido nelygumai ir, priešingai nei tepant BB kremu, veido odai suteikiamas matinis efektas. Tai nepamainoma kosmetikos priemonė tiek kasdienai, tiek šventei, juolab kad šią AVON kompanijos naujieną galima naudoti keliais būdais: papudruoti rutuliukais švarų veidą, kad suvienodintumėte odos atspalvį, papudruoti po to, kai pasidarysite makiažą, kad suteiktumėte spindesio arba naudoti tik skruostikauliams, kad šie atrodytų skaistesni ir gaivesni. Nuostabi priemonė, tiesa?

 Kaina – šiuo metu atspalvį koreguojantiems pudros rutuliukams taikoma 30 % akcija (įprasta jų kaina siekia 10,40 Eur, o akcijinė - 6,99 Eur), tad paskubėkite pasinaudoti palankiu pasiūlymu!

 Įsigyti galite per AVON konsultantus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą