sekmadienis, gegužės 10, 2015

AVON blakstienų tušas „Mega Effects“







 2013 m. liepos mėnesį kompanija AVON Lietuvoje pristatė blakstienų tušą „Mega Effects“. Ši naujovė buvo kurta net šešerius metus, o 5000 valandų trukusiuose moksliniuose tyrimuose dalyvavo daugiau nei 2000 moterų. Prisipažinsiu - išbandyti šį unikalų produktą man buvo daugiau nei įdomu. Susidomėjimą kėlė kone viskas: neįprastas šio tušo dizainas, akį rėžianti pakuotė ir smagūs išbandžiusiųjų atsiliepimai. Tikiu, jog šis gaminys smalsumą sužadino ir daugeliui Jūsų, todėl šiandien dalinuosi savo įspūdžiais apie sensacija tapusį „Mega Effects“ blakstienų tušą.




AVON blakstienų tušo „Mega Effects“ privalumai:





1. Pirmąjį pliusą šiam tušui dedu už panoraminį šepetėlį, kuris vienu lengvu brūkštelėjimu padengia blakstienas nuo šaknų iki pat galiukų. Jis yra priderintas prie natūralaus blakstienų linkio ir lankstomos rankenėlės pagalba gali būti transformuojamas į 12 skirtingų pozicijų, todėl suteikia galimybę nepriekaištingai padengti blakstienas.

 
2. Šio tušo sudėtyje yra itin juodų silikono pigmentų, kurie suteikia intensyvią juodą spalvą ir išryškina akis.

3. Ryški ir stilinga pakuotė, kurios dėka tušas telpa net į mažiausią delninę ar kosmetinę (idealu keliaujant!).

4. Neįkyraus kvapo.

5. Šerelių dėka lengva išgauti norimą ilgio ir tankumo efektą.

6. Nebyra, yra atsparus prakaitui, įpratus dažytis nesigumuliuoja.



VERDIKTAS:


 Tenka pripažinti, jog iš pradžių šio tušo šepetėlis kėlė nerimą - kad ir kaip tai juokingai skambėtų, negalėjau atsiginti minties, jog įsidursiu juo į akį. Norint priprasti dažytis su šiuo tušu tikrai reikia laiko, bet paskui, patikėkit manimi, negalėsite atsidžiaugti horizontalaus šepetėlio dizainu. Jis puikiai atskiria blakstienas ir jų nesulipina bei, svarbiausia, vienu brūkštelėjimu padengia jas nuo šaknų iki pat galiukų. „Mega Effects“ tušas yra tikrai labai įdomus ir naujoviškas produktas, kurio pigmentacija ir galutinis efektas, tikiu, nenuvylė ir toliau neapvils daugybės merginų visame pasaulyje. Stipriai rekomenduoju išbandyti!


Kiekis – 9 ml

Kaina - 6.99 €

Įsigyti galite per AVON konsultantus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą