ketvirtadienis, balandžio 16, 2015

Essence Colour & Go nagų lakai




 Atėjus pavasariui, kai už lango skaisčiai šviečia saulė, o pieva pamažu dabinasi lauko gėlėmis, nejučia kyla noras puoštis, gražintis ir atsinaujinti. Kol vienos keičia šukuoseną ar kardinaliai atnaujina garderobą, aš nusprendžiau įvaizdį atšviežinti kiek kitaip ir pasidaryti ryškų manikiūrą! Tam puikiai tiko naujoji pašėlusiai stilinga Essence Colour & Go nagų kolekcija, kuri pribloškė itin vasariškų atspalvių gausa.

 

 

Ką apie šiuos nagų lakus sako gamintojai?

 

 

  Spalvos sprogimas! Platus colour & go nagų lakų asortimentas suteikia gelinių nagų blizgesį. Nagų lakas nudžiūva per itin trumpą laiką. Patentuotas colour & go nagų lako šepetėlis yra pakankamai platus tam, kad būtų itin lengva tepti nagų laką. 8 ml buteliukas yra stilingo dizaino, o kamštukas identifikuoja nagų lako spalvą.

 

  Prieš lakuojant nagus patariame naudoti nagų lako pagrindą. Rekomenduojame essence greitai džiūvantį nagų laką, kuris apsaugo nagus nuo spalvos pakitimų ir leidžia nagų lakui išsilaikyti itin ilgai.

 

 

Essence Colour & Go nagų lakų privalumai:

 

 

1. Milžiniškas pasirinkimas – asortimente galima rasti ir intensyvių, pašėlusiai ryškių, ir švelnesnių, pastelinių atspalvių, tad patinkančią neabejotinai ras kiekviena.

 

2. Greitai džiūsta. 


3. Nei per storas, nei per plonas šepetėlis – lengvai tepasi, užtenka kelių brūkštelėjimų padengti nago plokštę, o suapvalintų kampų dėka lakuojant nenusitepa odelės.

 

4. Nagų lako dangtelio spalva atitinka lako atspalvį, tad namie neprireikia daug laiko surasti norimą buteliuką.

 

5. Lakas laikosi 3-4 dienas.

 

6. Patogi buteliuko forma – jį malonu paimti į rankas, lengva atsukti.

 

7. Puiki pigmentacija – užtenka vieno-dviejų sluoksnių norimam efektui išgauti.

 

8. Saugi sudėtis! EWG kenksmingumo balas 1 iš 10, o tai reiškia, jog Essence Colour & Go nagų lake beveik nėra kenksmingų medžiagų.

 

 

Essence Colour & Go nagų lakų trūkumai: 



 

Aukštas buteliuko kaklelis – ištraukus šepetuką visas jo kotas būna apibėgęs laku.

 

 

VERDIKTAS:



 Tikriausiai geriausias kainos ir kokybės santykis visame pasaulyje! Tikrai nesitikėjau, kad už tokią kainą įsigyto nagų lako sudėtis, pigmentacija, spalva ir džiūvimo greitis prilygs ir net pranoks brangius produktus. Dabar jau nekantrauju išbandyti kuo daugiau Essence produkcijos gaminių ir toliau įsitikinti jos efektyvumu. Jei ir Jūs norite atsinaujinti, pirmyn, nieko nelaukite ir įsileiskite pavasarį su šia pašėlusiai spalvinga Colour & Go nagų lakų kolekcija! Patikėkite, tai puikus būdas išsiskirti iš pilkos minios ir į gyvenimą įvesti žaismingumo.

 

Kiekis - 8 ml

 

Kaina – 1,79 Eur

 

Įsigyti galite Eurokos ir Drogas parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą