šeštadienis, balandžio 11, 2015

Edora Jewels auskarai „Druzy"





 Ko jau ko, bet papuošalų mums, merginoms, niekada nebus per daug! Stilistų teigimu, tinkamai parinkti aksesuarai gali išryškinti grožį, pagyvinti aprangą ir daug ką pasakyti apie asmenybę. Papuošalai iš tikrųjų daro stebuklus, todėl šįkart apžvalgoje noriu supažindinti Jus su prekės ženklu Edora Jewels ir prabanga dvelkiančiais auskarais druzy. Galbūt kils noras papildyti savo papuošalų dėžutę? :)

 Edmunda Bagdonienė, Edora Jewels prekės ženklo savininkė, druziukus lietuviškai vadina „žėrinčiais" dėl jų subtilaus ir elegantiško žėrėjimo. Šie auskarai, pasak auksarankės, turi ypatingą savybę - dera beveik prie visko. Ir jie ne iš tų, kurie užsiguli dėžutėje.

 „Papuošalus kuriu jau trejus metus. Daugiausiai tai karoliukų ar vielutės nėriniai – darbai, kuriems reikia itin daug laiko ir kruopštaus darbo. Nuolat ieškau naujų formų ir jas gryninu. Papuošalams, taip pat kaip ir drabužiams, labai svarbu teisinga forma, kad derėtų prie moters sudėjimo ir gyvenimo būdo.“ – pasakoja Edmunda.




Kodėl vertėtų atkreipti dėmesį į šiuos auskarus?





1. Prabanga už prieinamą kainą. Druziukai atrodo išties ištaigingai, puošniai ir elegantiškai, o kainuoja tikrai padoriai - 5 €.

2. Yra universalūs. Puikiai tiks ir prie šventinės suknelės, ir prie kasdienės, paprastesnės  aprangos – pavyzdžiui, džinsų, palaidinės bei megztuko.

3. Platus pasirinkimas. Edora Jewels siūlo nemažą druziukų asortimentą – galima įsigyti auskarus prie ausies, kabančius, prie jų priderinti žėrintį kaklo papuošalą ar žieduką.




VERDIKTAS:



 Jei mėgstate žėrinčius, akį traukiančius papuošalus, šie auskarai yra puikus pasirinkimas. Asmeniškai man jie atrodo labai paslaptingai, netgi stebuklingai, lyg pabarstyti magiškomis fėjų dulkėmis... Kviečiu visas pasidairyti po Edora Jewels puslapį, galbūt pamatysite ką nors patinkančio sau arba rasite dovaną draugei!

Virtualią Edmundos papuošalų krautuvėlę galite rasti čia - https://www.facebook.com/JewelsByEdora?fref=ts

3 komentarai:

  1. Atrodo kaip sidabriniai auskarai, bet pagal kainą sprendžiu, kad tai nėra sidabras. Bet visiškai sutinku, kad atrodo labai gražiai ir galima derinti prie įvairaus apsirengimo stiliaus.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražūs auskarai. Ta mėlyna akutė suteikia jiems gyvumo ir prabangos.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šie auskarai realybėje atrodo labai elegantiškai ir prabangiai. Pati turius ir labao džiaugiuosi, kad įsigijau. O auskarų užsegimas labai tvirtai laikosi, todėl esu rami, kad jų nepamesiu.

    AtsakytiPanaikinti