ketvirtadienis, balandžio 09, 2015

BIO2YOU kūno šveitiklis su persikais



  Prieš keletą metų kilusi ekologiškumo banga neaplenkė ir kosmetikos pramonės – į Lietuvos rinką įžengė nemažas skaičius natūralios kosmetikos ir higienos prekių ženklų. Vienas iš jų - BIO2YOU, kurio atstovai Lietuvoje kelia didelius lūkesčius ir ketina atidaryti dvi firmines parduotuves per ateinančius metus. Ši kompanija siekia užpildyti nišą – gaminti itin aukštos kokybės kosmetiką už visiems prieinamą kainą. BIO2YOU produkcija jau prekiaujama daugiau nei penkiolika šalių visame pasaulyje, todėl šiandien kviečiu Jus susipažinti su šia kosmetikos linija ir pirmuoju mano išbandytu jos gaminiu – natūraliu, persikais kvepiančiu kūno šveitikliu.



Ką apie šį produktą sako gamintojai?



 BIO2YOU natūralus kūno šveitiklis su persikais realiai gydo odą. Maloniai saldaus kvapo kūno šveitiklis švelniai pašalins negyvas odos ląsteles, o natūralūs aliejai maitins ir drėkins odą. Oda liks minkšta, nepaprastai švelni ir skaniai kvepianti.
 
 Reguliariai naudojant Bio2You šveitiklį galima sumažinti celiulitą, išlyginti odos tonusą, atjauninti odą ir pagreitinti odos atsinaujinimą.

 Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę, vieno buteliuko užteks 7-8 kartams.




Kūno šveitiklio su persikais privalumai:




1. Lengvai ir greitai pašalina negyvas odos ląsteles.

2. Glicerinas, saldžiųjų migdolų aliejus ir medus minkština, švelnina bei drėkina odą – po procedūros ji tampa glotni ir švelni it šilkas, todėl nebereikia naudoti drėkinamojo kremo.

3. Skaniai kvepia – nuostabus persikų aromatas vonioje tvyro dar kelias valandas po prausimosi.

4. Daili ir patogi pakuotė.

5. Nesukelia niežulio (sudėtyje nėra naftos produktų).

6. Aliejinės konsistencijos dėka oda nėra dirginama, todėl šį šveitiklį gali naudoti ir jautrios odos savininkės.



Kūno šveitiklio su persikais trūkumai:




 Vienintelis ir nedidelis trūkumas – prie šveitiklio nėra pridėtos mentelės, todėl norint jį sumaišyti reikia naudoti šaukštą. 


VERDIKTAS:


  Šis šveitiklis ne tik pateisino, bet ir pranoko mano lūkesčius! Likau patenkinta ir jo kvapu, ir konsistencija, ir poveikiu. Daug nedaugžodžiaujant galiu pasakyti, kad BIO2YOU paliko tikrai gerą įspūdį, o persikais kvepiantis šveitiklis užsitarnavo aukštą vietą mano mėgstamiausių odos priežiūros priemonių dešimtuke. Stipriai rekomenduoju!

 Naudojimas: paimkite šaukštu arba mentele reikiamą kiekį šveitimui ir tepkite iš anksto sudrėkintą odą, švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kol padengsite visą odą.

 Kiekis – 200 ml

 Kaina – 8.90 €

 Įsigyti galite  www.bio2you.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą