antradienis, balandžio 14, 2015

Bio2you natūralus šampūnas normaliems/riebiems plaukams



 Šiais laikais grožio lentynos lūžte lūžta nuo priemonių, skirtų plaukams, gausos, todėl nenuostabu, jog išsirinkti tinkamą šampūną iš milžiniško asortimento tikrai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Kad neapraibtų akys ir neimtų suktis galva, normalių/riebių plaukų savininkėms norime parekomenduoti natūralų Bio2You šampūną, kuris savo sudėtyje neturi kenksmingų medžiagų ir yra praturtintas naudingais elementais.



Ką apie šį šampūną sako gamintojai?



 Natūralus, švelnus šampūnas dažnam naudojimui. Išlaiko plaukų stiprumą ir blizgesį. Norėdami gauti geriausius rezultatus, naudokite su Bio2You plaukų kondicionieriais.


  
Bio2you natūralaus šampūno normaliems/riebiems plaukams privalumai:



1. Saugi sudėtis – šampūne nėra alkoholio, parabenų ir SLS (kosmetikos pramonėje plačiai naudojamo mutageno, kuris sukelia vėžio riziką).

2. Plaukai, išplauti šiuo šampūnu, jau po pirmo naudojimo tampa glotnūs ir minkšti, net nebereikia naudoti kondicionieriaus.

3. Skaniai kvepia (aromate dominuoja greipfruto nata).

4. Lengvai putoja.

5. Gana taupiai naudojasi.

6. Nedirgina galvos odos ir nesukelia pleiskanų atsiradimo.




Bio2you natūralaus šampūno normaliems/riebiems plaukams trūkumai:



 Plaukai susiriebalavo jau kitą dieną po plovimo.



VERDIKTAS:



   Šis šampūnas tapo tikra atgaiva mano plaukams po ilgus metus vartotų įprastų masinės gamybos produktų. Išplauti plaukučiai tapo itin švelnūs, glotnūs ir lengvai suvaldomi – po procedūros juos iššukavau be jokio vargo ir tam prireikė vos minutėlės. Taip pat pastebėjau, kad plaukai ėmė mažiau elektrintis – tai dar vienas didelis ir riebus pliusas šiam gaminiui. 

Naudojimas: šampūną naudoti ant drėgnų plaukų, leiskite jam veikti 1-3 minutes, po to kruopščiai nuskalaukite.

Kiekis – 250 ml

Kaina - 9.95 €

Įsigyti galite www.bio2you.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą