pirmadienis, balandžio 27, 2015

URIAGE terminis vanduo





 Nenumaldomu greičiu artėjant vasaros sezonui, pradėjau ieškoti savo veido odai tinkamiausios priemonės, kuri susidorotų su karščiu, saule, oro tarša bei sausu patalpų oru. Juk ne veltui lietuvių liaudies išmintis sako, jog roges žiemai reikia ruošti vasarą – nežinia kiek laiko truksiančių paieškų atidėlioti neverta! Ir štai jau dabar galiu pasidžiaugti rezultatais - pirmuoju savo atradimu - URIAGE terminiu vandeniu, kuris šį kartą ir karaliauja  mūsų apžvalgoje.



Ką apie šį terminį vandenį sako gamintojai?



 Uriage terminis vanduo - vienintelis Prancūzijos Alpėse trykštantis gydomasis vanduo, natūraliai prisotintas mineralų ir mikroelementų, kurio druskų sudėtis yra labai artima jų kiekiui mūsų odos ląstelėse. URIAGE terminis vanduo sėkmingai naudojamas įvairioms odos ligoms gydyti bei odos priežiūros priemonėms gaminti ir yra visų URIAGE produktų pagrindas.




URIAGE terminio vandens privalumai:





1. Yra izotoniškas. Sudrėkinus odą šiuo vandeniu išsaugomas odos ląstelių vientisumas.

2. Pasižymi 6 gydomosiomis savybėmis, kurios įrodytos moksliniais tyrimais: drėkina, mažina uždegimą, alergiją bei niežėjimą (ramina),  neutralizuoja laisvuosius radikalus ir skatina odos regeneraciją (gijimą).

3. Sudėtyje nėra bakterijų. 

4. Suteikia odai gaivumo pojūtį.

5. Tinka ypač jautriai ir problemiškai odai, nes nesukelia alergijos ir neužkemša porų.

6. Suteikia odai apsaugą nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio.

7. Galima rinktis iš dviejų flakono dydžių: 150 ml ir 50 ml (pastarasis idealiai tilps rankinėje).

8. Atlieka daugialypes funkcijas: URIAGE terminį vandenį galima naudoti kaip purškiamą drėkiklį, odos nuraminimui po skutimosi ar depiliacijos, nusideginus ar lengvai susižeidus (daugiau naudojimų būdų galite išvysti šio straipsnio pabaigoje esančiame filmuke).

9. Tinka visiems: ir kūdikiams, ir vaikams, ir suaugusiems.




VERDIKTAS:




 Jei skundžiatės išsausėjusia oda, labai stipriai rekomenduoju šį produktą. Vandens reikšmė kūno priežiūroje – nenuginčijama, tad nereikėtų pamiršti odą drėkinti ir iš vidaus (gerti pakankamai vandens), ir iš išorės, kam puikiai tinka šis URIAGE terminis vanduo. Jo purškiklis purškia labai smulkiais lašeliais, skleidžia lengvą dulksną, todėl priemonė nesukelia nemalonių pojūčių, o svarbiausia, šį vandenį galima drąsiai purkšti ant makiažo (jis nenubėgs dėl terminio vandens izotoniškumo). Tiesiog idealus pasirinkimas vasarai!

 Naudojimas: purkškite ant veido, laikydami flakoną maždaug 20 cm nuo veido atstumu. Norėdami gauti maksimalų Uriage terminio vandens efektą, veido nenusausinkite, o leiskite vandeniui pačiam išdžiūti. Naudokite kasdien.


Kaina – 150 ml flakonas kainuoja 8.36 Eur, 50 ml - 4.99 Eur


P.S. šiuo metu URIAGE terminiam vandeniui taikoma superakcija - 150 ml flakonas kainuoja tik 3,34 Eur! Paskubėkite įsigyti! 




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą