ketvirtadienis, balandžio 23, 2015

UOGA UOGA atstatomasis serumas plaukų galiukams „Bling Bling“







 „Uoga uoga“ – tai šviežios ir natūralios kosmetikos linija, tiekianti rankų darbo produkciją, pagamintą Lietuvoje. Lena ir Jovita, „Uoga uoga“ įkūrėjos, pirmosios suvokė saugesnės ir natūralesnės kosmetikos poreikį, nieko nelaukė ir šiuo metu gali džiaugtis stulbinamais rezultatais! Jų linija tapo populiari ne tik tarp lietuvaičių, bet ir užsieniečių, o prekių asortimentas, gerbėjų ratas ir naujos parduotuvės vis dar auga kaip ant mielių. Aš apie „Uoga uoga“ taip pat girdėjau jau ne kartą ir ne du, tačiau proga įsitikinti, kad už žaismingo ir originalaus linijos pavadinimo slepiasi kokybiška ir dėmesio verta kosmetika, pasitaikė tik dabar. Pirmasis į mano rankas pateko atstatomasis serumas plaukų galiukams „Bling Bling“, tad šį saulėtą ketvirtadienį kviečiu kartu paanalizuoti jo pliusus ir minusus.



Ką apie šį serumą sako gamintojai?





 Išsiskirk minioje savo žvilgančiais plaukais!

 Nerafinuotas kokosų aliejus nuo seniausių laikų naudojamas plaukų grožiui puoselėti Tolimuosiuose Rytuose. Šis serumas, praturtintas ricinos aliejumi ir sandalmedžio eteriniu aliejumi, grąžins sveiką blizgesį Tavo plaukams ir atgaivins pavargusius galiukus.

 INCI: Ekologiškas kokosų aliejus (Cocos Nucifera Oil), ricinos aliejus (Ricinus Communis Seed Oil), vitaminas E (Tocopherol), sandalmedžio eterinis aliejus (Santalum Album Oil)

 Galiojimo laikas: 6 mėnesiai (karštuoju metų laiku rekomenduojama laikyti šaldytuve).




UOGA UOGA atstatomojo serumo plaukų galiukams „Bling Bling“ privalumai:





1. Lengvos ir neriebios konsistencijos, todėl neapsunkina plaukų.

2. Maitina, drėkina, atgaivina net ir sausiausius plaukų galiukus.

3. Apsaugo nuo karščio ir aplinkos poveikio.

4. Suteikia blizgesio.

5. Nors ir nestipriai, be galo skaniai kvepia (malonaus šviežių kokosų aromato).

6. Prieinama kaina.

7. Patogi pakuotė su atsukamu dangteliu.

8. Taupiai naudojasi – plaukų galiukams pamaitinti užtenka vos kelių lašelių serumo.


9. Minimali, tačiau itin vertinga sudėtis.




VERDIKTAS:




 Norite tikėkite, norite – ne, tačiau šį kartą neturiu prie ko prikibti – nepastebėjau jokių serumo trūkumų! Mano plaukų galiukai yra itin sausi ir šiurkštūs, todėl džiaugiuosi atradusi priemonę, kurios man būtent ir reikėjo. Panaudojusi šį serumą kelias savaites galiu pasigirti akivaizdžiais rezultatais – galiukai tapo stipresni, minkštesni, labiau spindintys, o ir skilinėti, rodos, ėmė mažiau. Tad jei Jūs iki šiol neatradote efektyviai sausus plaukus maitinančios priemonės, nepraeikite pro šalį ir atkreipkite dėmesį į „Bling Bling“!


Naudojimas: lašelį šio serumo tepkite ant švarių sausų ar drėgnų plaukų galiukų. Galite naudoti kaip plaukų kaukę, didesnį kiekį užtepdami ir palaikydami 20 minučių, prieš nuplaudami plaukus. Laikykite sausoje, vėsioje vietoje.

Kiekis – 50 ml

Kaina - 6.92 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą