sekmadienis, balandžio 19, 2015

ARTDECO Art Couture Lipstick Velvet lūpų dažai



Ryškios, aistringos ir iškalbingos lūpos, mados viršūnėje karaliaujančios jau kelerius metus iš eilės, 2015-ųjų pavasarį/vasarą neapleidžia savo pozicijų ir išlieka ultra madingos. „Jei visgi nesate raudonos spalvos mėgėja, bet norite ryškių, seksualių lūpų, galite rinktis vyno, prabangias burgundo spalvas. Šios spalvos buvo mados topuose ir praeitą sezoną, tačiau yra šioks toks atnaujinimas - lūpų kontūras neprivalo būti ryškus ir konkretus, o sukuriamas tarsi nubučiuotų lūpų efektas“, - patarimus žarsto makiažo meistrė Simona Pajedaitė. Šį kartą kviečiame pasiduoti pavasario dinamikai ir susipažinti su ARTDECO Art Couture Lipstick Velvet lūpų dažais – galbūt kils noras pasiryškinti lūpas sodrimis spalvomis?




ARTDECO Art Couture Lipstick Velvet lūpų dažų privalumai:



1. Švelni, kreminė tekstūra.

2. Elegantiškų spalvų pasirinkimas.

3. Gražus dizainas, kokybiškas ir prabangus įpakavimas – pakuotė juoda, metalinė, sandariai užsidaranti, todėl nereikia baimintis, jog lūpų dažai atsidarys rankinėje.

4. Išssilaiko ilgai – apie 4-5 valandas.

5. Malonus, kiek saldokas kvapas, kuris pasidažius išgaruoja gana greitai.

6. Be silikono.

7. Intensyviai pasidengia.

8. Sudėtyje yra įvairių rūšių vaško (Candelilla, Carnauba, Bees), kurie neleidžia išsausėti lūpoms.



 VERDIKTAS:



ARTDECO Art Couture Lipstick Velvet lūpų dažams neturiu jokių priekaištų – likau patenkinta ir pigmentacija, ir išsilaikymu, ir spalvos intensyvumu. Vienintelis jų trūkumas yra kiek didoka kaina, tačiau priemonės kokybė atperka ir ją. Neabejojame, kad šie lūpų dažai suteiks Jums pasitikėjimo savimi ir lyg magnetas trauks aplinkinių dėmesį, tad šį pavasarį būkite ryškios, žavios bei stilingos ir nepabijokite sodrių atspalvių!

Talpa - 4 ml

Kaina - 16,19 Eur 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą