penktadienis, balandžio 03, 2015

The Wet Brush šepetys ir Invisibobble plaukų gumytės


  Ne paslaptis, kad blizgantys, tankūs ir sveiki plaukai yra kiekvienos merginos puošmena. Deja, trokštamą rezultatą pasiekti ne visada yra lengva, todėl šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo atradimais - The Wet Brush šepečiu ir Invisibobble plaukų gumytėmis. Ar visame pasaulyje populiarios priemonės tikrai pateisina lūkesčius? 





The Wet Brush ovalus šepetys plaukams
Ką apie šį produktą sako gamintojai?


The Wet Brush ovalus šepetys plaukams - tai viskas ko jums reikia. Specialiai sukurti iššukuoti šlapius plaukus šie šepečiai padės išnarplioti net ir labiausiai besiveliančius plaukus!

The Wet Brush šepečių magija slypi specialiai sukurtuose IntelliFlex™ šereliuose, kurie yra ploni, stiprūs ir tuo pačiu labai lankstūs. Dėl šio prisitaikančio šerelių lankstumo, Jūs be skausmo iššukuosite susivėlusius plaukus, o šukuojant nejausite jokio pešimo.

Su The Wet Brush plaukų šepečiu - jokių išsišakojusių galiukų, jokio plaukų slinkimo! Tai sveikas plaukų šukavimas ir iššukavimas!

The Wet Brush šepetys:


1. Tinka visų tipų plaukams, todėl taps nepamainomu pagalbininku ir tankių, ir plonų, ir garbanotų, ir tiesių plaukučių savininkėms.

2. Patogus laikyti. Šepečio nugarėlė ir rankena yra padengtos guma, todėl išvengsite šepečio slydimo iš rankų.

3. Lengvai prižiūrimas.

4. Patrauklus ir madingas dizainas. The Wet Brush šepečiai stebina ryškių bei stilingų atspalvių palete (spalvinė gama svyruoja nuo pilkos iki ryškiai ryškiai rožinės, tad patinkančią spalvą ras kiekvienas!).

5. Didžiausias šio šepečio pliusas, be abejonės, yra tas, kad jis ypač tinkamas šukuoti šlapius plaukus. Jis tai padaro be galo švelniai ir visiškai nepeša plaukų, greitai išpainioja jų raizginius.

VERDIKTAS:

 Labai gailiuosi, kad šio šepečio neatradau anksčiau! Tai tikrai nepamainomas pagalbininkas šukuojant šlapius plaukus (baisu ir prisiminti, kiek metų vargau su įprastu šepečiu, kuris rovė,  pešė ir kitaip žalojo plaukučius). The Wet Brush šepečiu likau daugiau nei patenkinta – kol kas jį dedikuoju kaip geriausią 2015 metų priemonę ir visoms rekomenduoju jį įsigyti.

Ovalaus The Wet Brush šepečio kaina - €11.50 (39.71Lt)




Invisibobble plaukų gumytės
Ką apie šį produktą sako gamintojai?



 Nepaprasto rezultato esmė slypi ypatingoje šių gumyčių plaukams Invisibobble formoje, kuri primena telefoninį laidą. Invisibobble pagalba rišant plaukus į uodegą, plaukų spaudimas nėra tolygus ir skirtingai pasiskirsto per visą ilgį; tuo tarpu kai standartinės plaukų gumytės visada palieka ryškią žymą dėl vienodo plaukų spaudimo. Tvirto, netolygaus, nors ir nedidelio spaudimo dėka Invisibobble „gumyčių“ pagalba plaukus tvirtai surišite į uodegą ir plaukams teks kur kas mažesnis spaudimas, nei rišant plaukus įprasta plaukų gumyte.

Invisibobble gumytės:



1. Tvirtai suriša plaukus pernelyg jų neįtempdamos.

2. Nesukelia galvos skausmo. Dažniausiai plaukams leidžiu paprasčiausia kristi ant pečių ir gan retokai juos rišu, todėl paprastos gumytės sukeldavo beprotišką galvos skausmą. Su Invisibobble šios problemos – kaip nebūta!

3. Dėl savo formos mažai peša plaukus ir nežeidžia galvos odos.

4. Yra pagamintos iš ekologiškos plastmasės, kuri neleidžia lūžinėti plaukų galiukams.

5. Tinka visų tipų plaukams.

6. Nepraleidžia vandens ir ilgai tarnauja.


VERDIKTAS:


 Invisibobble plaukų gumytės pateisino visus mano lūkesčius. Vienintelis minusas yra gan didoka jų  kaina (trys kainuoja €5.00), tačiau gera kokybė ir teikiama nauda yra verta kiekvieno išleisto cento. Be to, internetinėse parduotuvėse galima aptikti gana platų šių gumyčių spalvų asortimentą – pradedant karališka balta, baigiant akį rėžiančia raudona, todėl tinkančias ir patinkančias ras kiekviena.

 Invisibobble galite įsigyti čia - http://www.topbeauty.lt/invisibobble

1 komentaras:

  1. orginalias gumytes galima įsigyti ir pigiau http://inbeauty.lt/invisibobble/modeliavimas-invisibobble-plauku-gumyte-crystal-clear-skaidri-balta-

    AtsakytiPanaikinti