ketvirtadienis, rugpjūčio 20, 2015

Skin Blossom ekologiškas veido tonikas Condition & Purify






 Kuo toliau, tuo labiau stengiuosi pereiti prie ekologiškos kosmetikos – natūralaus muilo, šampūno, rankų kremo ir lūpų blizgio gretas mano kosmetinėje jau papildė ir sertifikuotas Skin Blossom veido tonikas Condition & Purify. Šį kartą būtent jis mūsų tinklaraščio rampų šviesoje – patyrinėkime, kuo šis produktas pranašesnis už dabartinį pasaulį valdančius sintetinius kosmetikos gaminius.




Skin Blossom toniko Condition & Purify privalumai:




 

1. Atgaivina, išvalo ir drėkina veido odą.

2. Nekemša porų.

3. Pagamintas iš 97% ekologiškų ir 98,85% natūralių ingredientų: toniko sudėtyje nėra SLS, SLES, ALS, parabenų, silikonų, sintetinių spalvų ir kvapiklių.

4. Tinka visų tipų (net ir jautriai) odai.









VERDIKTAS:




 Skin Blossom toniko Condition & Purify privalumai nenuginčijami – pastebėjau, jog jį, priešingai nei masinės gamybos produktus, galima naudoti mažesniais kiekiais ir gauti kur kas geresnį rezultatą. Juo nuvalyta oda tampa ne tik nepriekaištingai švari, bet ir sudrėkinta, nuraminta bei gaivi. Labai rekomenduoju šį produktą visų odos tipų savininkėms ir tikiuosi, kad Jūsų neatbaidys didoka priemonės kaina – ji išties verta kiekvieno išleisto cento. Mylėkime save ir, jei turime galimybę, investuokime į savo grožį – juk jis yra vienas didžiausių gerą savijautą lemiančių veiksnių!


Naudojimas: keliais lašeliais suvilgytą medvilnine pagalvėle valykite veidą, kaklą, dekoltė.

Talpa – 150 ml

Kaina – 8,99 €

Įsigyti galite www.puretouch.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą