šeštadienis, rugpjūčio 29, 2015

EyeSmile Enhanced Colors akių spalvą paryškinantys akių lęšiai







 Rugsėjis man visados buvo, yra ir bus teigiamų permainų metas – dar nebuvo taip, kad rudens pradžios nepasitikčiau su naujomis viltimis, siekiais ir pažadais. Kartais pasižadu išmokti ką nors nauja, kartais – daugiau šypsotis ir labiau džiaugtis gyvenimu, o šiemet pasiryžau atsikratyti akinių ir visam laikui pradėti nešioti kontaktinius lęšius. Pasirinkusi EyeSmile Enhanced Colors nenusivyliau - savo sumanymą sėkmingai vykdau jau porą savaičių ir šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais su Jumis. Galbūt atsisakyti akinių įkvėpsiu ir Jus?




Ką apie šiuos lęšius sako gamintojai?



 
Ryškios akys – įtaigesniam žvilgsniui!

EyeSmile pristato patobulintus mėnesinio nešiojimo spalvotus kontaktinius lęšius EyeSmile Enhanced Colors, kurie paryškins jūsų akių spalvą. Kur kas komfortiškesnių kontaktinių lęšių dizainas neturi rainelės plotą didinančių apvadų, tad galėsite džiaugtis natūraliai ryškesnėmis akimis. Šie kontaktiniai lęšiai tiks tik šviesių akių savininkams.

Gaiva ir lengvumu dvelkiantys kontaktinių lęšių atspalvių pavadinimai neabejotinai sugundys išbandyti naują įvaizdį. Dabar kiekvieną dieną galėsite pasirinkti akių spalvą pagal nuotaiką, orą ar drabužių derinį.




EyeSmile Enhanced Colors akių spalvą paryškinančių akių lęšių privalumai:




1. Galima rinktis iš trijų spalvų: Ever Green – žalius kontaktinius lęšius, kurie dar labiau paryškina išskirtinį žalių akių grožį, o pilkšvoms ir melsvoms suteikia kerinčio žalsvumo. Aqua – šiais žydros spalvos lęšiais papuoštos akys žiba viliojančiu jūros vaiskumu. Ir Ocean Blue, kurie žvilgsnį praturtina sodrumu ir vandenyno gilumu.

2. Didelis dioptrijų pasirinkimas leidžia akis paryškinti net ir turintiems nemažą trumparegystę – šių lęšių stiprumas siekia -10.00 dioptrijų.

3. EyeSmile Enhanced Colors galima nešioti ir tik kaip įvaizdžio detalę – tereikia pasirinkti 0.00 stiprumo lęšius ir jau galite eksperimentuoti savo akių atspalviu turėdami puikų regėjimą.

4. Nesukelia diskomforto ir rūko efekto.

5. Yra patvarūs, ploni, lankstūs ir tvirti.



VERDIKTAS:




 Pasakysiu atvirai – be šių kontaktinių lęšių nebegaliu įsivaizduoti savo gyvenimo! Nors iš pradžių juos įsidėti ir išsiimti buvo kebloka (viskam būna pirmas kartas), po kelių dienų taip įgudau, jog visai procedūrai atlikti dabar prireikia vos keletos minučių. Mano pasirinkta EyeSmile Enhanced Colors Ocean Blue spalva be galo subtiliai paryškina mano akių grožį ir žvilgsniui suteikia nepakartojamo gylio – įsidėjusi lęšius kaipmat sulaukiau komplimentų, kad labai paryškėjo mano veido bruožai. Beje, noriu pabrėžti, kad šie spalvą paryškinantys kontaktiniai lęšiai tinkami tik dieniniam nešiojimui, tad prieš einant miegoti privaloma juos išsiimti, praskalauti specialiu lęšių priežiūros skysčiu (rekomenduoju EyeSmile BioCare All-in-One (360 ml)) ir laikyti tam pritaikytame, lęšių tirpalu pripildytame konteineriuke. Galbūt skamba sudėtingai, bet, patikėkite manimi, taip toli gražu nėra – tereikia laiko, kad įgustumėte ir galėsite netgi visą mėnesį džiaugtis puikiu regėjimu bei nuostabiai paryškintomis akimis. Tikrai labai rekomenduoju visiems, taipogi ir jautrių akių savininkėms – kaip jau minėjau, nešiodama šiuos lęšius nejaučiu jokio diskomforto, todėl pirksiu juos dar tikrai ne kartą ir būtinai išbandysiu kitos spalvos - žydrus Aqua Eyesmyle lęšius. Laukite atsiliepimų!

Lęšių konteineriuko kaina – 1,01 €

Skysčio kaina – 7,24 €

Vieno lęšio kaina – 6,75 € (perkant daugiau taikomos nuolaidos)

Įsigyti apžvalgoje minėtas priemones galite www.gerilesiai.lt

1 komentaras:

  1. Galiu tik paantrinti, kad šie lesiai atrodo natūraliai ir tik subtiliai paryškina akių spalvą. Man labai patiko.

    AtsakytiPanaikinti