pirmadienis, rugpjūčio 03, 2015

Natūralūs lūpų balzamai „Kandžiukas" ir „Dinamitinis“ „Kandžiukas“





  Putlios lūpos visais laikais buvo seksualumo ir moteriško patrauklumo simbolis. Šiomis dienomis būdų, skirtų padidinti lūpų tūriui, yra kaip niekad daug, tačiau mes vietoj implantų ir injekcijų siūlome Jums puikią alternatyvą – natūralų ir lietuvišką lūpų balzamą „Kandžiukas“. Šioje apžvalgoje palyginsime dvi – originalaus ir „Dinamitinio“ – gaminio versijas.




Kandžiuko" ir „Dinamitinio“ „Kandžiuko“ privalumai:



 
 1. „Kandžiukas" ir „Dinamitinis“ „Kandžiukas“ yra 100% natūralios priemonės, pagamintos Lietuvoje.

 2. Originalusis „Kandžiukas" suteikia iki 40% daugiau putlumo ir sveiko raudonio lūpų odai, o „Dinamitinis“ pasižymi dar didesniu efektyvumu.

3. Priemonių sudėtyje esantys taurieji makadamijų, migdolų bei kakavos aliejai intensyviai drėkina lūpas.

4. Cinamono sudėtinės dalys, aštrieji pipirai bei vitaminai A, D, E intensyviai skatina kraujotaką.
5. Tinka veganams.

6. Nebandyti su gyvūnais.

7. Pagaminti tik iš aukštos kokybės augalinės kilmės sudėtinių medžiagų.





VERDIKTAS:





 Likome nuoširdžiai nustebintos – balzamai puikiai veikia! Vos užtepti, preparatai ima intensyviai „kandžioti“ lūpas ir po penkių minučių, pasibaigus aštrių pojūčių maratonui, rezultatas matomas plika akimi – lūpos tampa putlesnės, gyvesnės ir sveikai raudonesnės. Abu balzamai svaiginamai kvepia cinamonu ir aitriaisiais pipirais – aromatas tikrai labai stiprus ir primenantis Kalėdas. Beje, nors originalaus „Kandžiuko“ tūbelėje balzamas atrodo intensyviai oranžinis, jis lūpų nenudažo, tik suteikia joms lengvą raudoną atspalvį bei blizgesį. Tas pats galioja ir „Dinamitiniam“ „Kandžiukui“ – balzamas turi dar ryškesnį oranžinį atspalvį, kuris puikiai matosi užtepus ant lūpų, tačiau po kurio laiko spalva įsigeria ir išnyksta iš regėjimo lauko. Įprastai „Kandžiuko“ efektas, tolygiai blėsdamas išlieka apie 1-4 valandas, o „Dinamitinė“ versija išsilaiko apie keturias, vėliau lūpų balzamą reikia atnaujinti. Taip pat norime perspėti, kad abu preparatai veikia tik ant sveikų lūpų – nenaudokite jų, jei jos suskirdusios ar suskilinėjusios.


 Į klausimą, kurį - originalų ar „Dinamitinį“ „Kandžiuką“ – labiau verta pirkti, vienareikšmiško atsakymo pateikti negalėtume – visos esame skirtingos, todėl skiriasi ir mūsų poreikiai. „Dinamitinis“ „Kandžiukas“ yra stipresnis maždaug keturis kartus, tad labiau „kanda“ nei originalus. Merginoms, kurios dar nėra mėginusios „Kandžiuko“, gamintojai labiau rekomenduoja originalųjį variantą, kadangi „Dinamitinis“ gali būti gerokai per stiprus. Pastarasis skirtas mažiau jautrioms merginoms, kurioms originalus „Kandžiukas“ yra per silpnas.
 Taigi mūsų nuomone, įsigyti „Kandžiuką“ išties verta. Nors jo kaina truputėlį kandžiojasi, lietuviškas gaminys vertas kiekvieno išleisto cento. Tai ne tik puiki dovana sau, bet ir draugei!

Naudojimas: pamasažuokite lūpas šlapiu dantų šepetėliu, patrinkite jas drėgnu rankšluosčiu ir užtepkite norimą kiekį preparato.

Kiekis - 5 ml 

Kaina – originalus „Kandžiukas“ kainuoja 9,50 €, „Dinamitinis“ – 11 €, balzamų rinkinys – 17,50 €

1 komentaras:

  1. Putlios lūpos ir pats lūpų putlinimas visais laikais susilaukdavo ypatingo moterų dėmesio. Šiuo metu manau susidomėjimas dar didesnis.

    AtsakytiPanaikinti