sekmadienis, rugpjūčio 16, 2015

Careline Oil Free probleminės veido odos prausiklis bei tonikas




 Skaisti, lygi ir švelni oda – tai ne tik daugelio merginų svajonė, bet ir siekiamybė. Jei turite probleminę odą, tikriausiai esate susidūrusios su jausmu, kai, rodos, išbandai visas įmanomas priemones, tačiau nei viena jų taip ir nepateisina lūkesčių, nepadeda siekti trokštamo rezultato. Aš – ne išimtis - savo kailiu patyriau, kad norint kovoti su nepageidaujamais spuogais ir kitais odos netobulumais reikia apsišarvuoti geležine kantrybe ir nueiti ilgą kelią, kol atrandi savo odai tinkamas priemones. Šiandien noriu Jums parekomenduoti man labai padėjusią Oil Free seriją, kurios produktai remiasi Multi Action Formula® technologija, sujungusią kelis aktyvius ingredientus, gydančius riebios ir problematiškos odos simptomus. Visi jie malonios tekstūros, dermatologų patikrinti ir hipoalerginiai, todėl juos be nerimo gali naudoti jautrios odos savininkės.




Oil Free probleminės veido odos prausiklio privalumai:




 
1. Efektyviai valo riebalų perteklių, nešvarumus ir makiažo likučius.

2. Padeda išvengti inkštirų bei saugo odą nuo spuogų atsiradimo.

3. Nesukelia sausumo pojūčio.

4. Malonios konsistencijos, lengvai putoja.

Naudojimas: su nedideliu prausiklio kiekiu švelniai, sukamaisiais judesiais masažuokite drėgną veido odą, gerai nuskalaukite šiltu vandeniu.

Talpa – 200 ml

Kaina -  € 15.49

Įsigyti galite www.careline.lt






Oil Free probleminės odos valomojo toniko privalumai:





 
1. Nuvalo odos nešvarumus bei riebalų perteklių.

2. Toniko sudėtyje esanti salicilo rūgštis pagreitina negyvų ląstelių, kurios užkemša poras ir sukelia inkštirų susidarymą, pašalinimą.

3. Valo poras.

4. Spartina odos ląstelių atsinaujinimo procesą.

5. Atgaivina bei ramina odą.

Naudojimas: ryte ir vakare vatos diskelio pagalba nedideliu toniko kiekiu nuvalykite švarią veido odą. Venkite kontakto su akimis.

Talpa – 260 ml

Kaina – € 17.49

Įsigyti galite www.careline.lt



VERDIKTAS:





 Oil Free serijos gaminiai – šiųmetis mano atradimas. Naudoju juos jau kelias savaites ir negaliu atsidžiaugti pasiektais rezultatais. Nors dermatologai teigia, kad kovojimas su spuogais ir kitais odos netobulumais yra daugybės laiko reikalaujantis procesas, jau dabar galiu pasakyti, kad Careline gaminiai yra tikrai veiksmingi – po kelių savaičių šių priemonių naudojimo akivaizdžiai matosi, jog ėmė mažėti spuogeliai ir nebeauga nauji. Be to, Oil Free seriją sudaro ne tik šios dvi priemonės, bet ir gilaus valymo servetėlės, lengvai maitinantis losjonas bei švelnus veido šveitiklis – tikiu, jog naudojant visą penketuką probleminė veido oda imtų taisytis dar sparčiau. Kaip vienintelį šių gaminių minusą galėčiau įvardyti tik jų kainą, bet, kaip sakoma, skūpus moka du kartus – nors ir brangokos, įsigyti jas tikrai verta. Juk kiekviena mūsų nusipelno gražios veido odos!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą