penktadienis, rugpjūčio 07, 2015

MANA sultys





 Vaisių ir daržovių sultys – nepakeičiamas produktas žmogaus mityboje. Jos ne tik puikiai tinka atsigaivinti, numalšinti troškulį, bet ir yra vertingų vitaminų, mineralų, mikroelementų, pektinų, organinių rūgščių ir natūralaus cukraus šaltinis. Nors šiomis dienomis natūralūs gėrimai tampa vis didesne retenybe, jų, laimei, dar yra – šiandien norime pristatyti Jums vieną iš tokių – sultis MANA. Kuo šios sultys ypatingos ir kodėl jas verta gerti, skaitykite šiame straipsnyje!



Kodėl vertėtų rinktis MANA?




1. Šios sultys pagamintos iš išskirtinės kokybės morkų, rinktinių obuolių bei vitaminais turtingų juodųjų serbentų rūšių, užaugintų Lietuvoje.

2. MANA – tai dienos vitaminų bomba! Vienam litrui šaltai spaustų sulčių pagaminti sunaudojama vidutiniškai 1,8 kg vaisių, daržovių ir uogų.

3. Pagamintos ne iš koncentrato, šaltai spaustos.

4. Į MANA sultis nėra dėta cukraus, saldiklių, konservantų ar kitokių priedų.

5. Pagamintos iš rūpestingai atrinktų vaisių ir daržovių.




VERDIKTAS:





 MANA asortimente galima rasti keturių rūšių – obuolių ir juodųjų serbentų, morkų, obuolių ir juodųjų serbentų, morkų ir obuolių bei vien obuolių – sultis, kurios pasižymi išskirtinai geru skoniu. Visi MANA skoniai, kaip tikriausiai pastebėjote ir patys, yra labai lietuviški, priimtini kiekvieno mūsų tautiečio skrandžiui, todėl neabejojame, jog patiks visiems – ir tradicinių, ir egzotiškų gėrimų mėgėjams. Didelis pliusas nuo mūsų gamintojams keliauja ir už puikų MANA sulčių įpakavimą – sultys yra supilstytos į dviejų kiekių – 0,25 l ir 0,75 l – buteliukus. Ištroškus ir užsukus į parduotuvę ko nors skanaus, labai pravartu pirkti pirmąjį, nes jis idealiai subalansuotas vieno asmens troškulio numalšinimui, o antrasis puikiai atrodytų ant šeimyninio stalo ar pradžiugintų draugus rastas pikniko pintinėje. Taigi į klausimą, ar verta pirkti MANA, mes atsakome – TAIP, TAIP ir dar kartą TAIP – sveika, gardu, kokybiška – kas gali būti geriau?

MANA sultis galite įsigyti Norfos parduotuvėse, Statoil degalinėse bei specializuotose parduotuvėse (daugiau informacijos rasite adresu www.manadrinks.lt)

0,25 l sulčių kaina - 0,89 €, 0,75 l - 1,69 €

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą