trečiadienis, rugpjūčio 05, 2015

MAYBELLINE NEW YORK Volum'Express Colosal Go Extreme Leather Black akių tušas





 „Atskleisk savo tamsiąją pusę!“ – štai tokiu skambiu šūkiu MAYBELLINE NEW YORK pristatė dar vieną savo naujieną - Volum'Express Colosal Go akių tušą, kuris, pasak gamintojų, kaip niekas kitas padidina blakstienų apimtį. Kompanija jį sukūrė įkvėpta madų podiumo hito – odos ir ragina susikurti įmantriausią įvaizdį naudojant naujieną kartu su Master Graphic akių apvadu. Pažiūrėkim, ar šis tušas tikrai toks geras, kokiu jį esant tikina MAYBELLINE NEW YORK!



Volum'Express Colosal Go Extreme Leather Black tušo privalumai:




1. Superdidelis klasikinis šepetėlis su dukart išlenktu koteliu bei unikaliai spirale išdėstytais šereliais leidžia be jokio vargo padengti blakstienas nuo šaknų iki galiukų.

2. Šio tušo sudėtyje yra 20 kartų daugiau kolageno, kuris ekstremaliai ilgina ir tankina blakstienas.

3. Naujajame MAYBELLINE NEW YORK gaminyje yra ypač juodų pigmentų, kurie sukuria intensyviai juodų blakstienų efektą ir prideda žvilgsniui paslaptingumo.

4. Lengvai nusivalo.

5. Puikiai išsilaiko visą dieną, netrupa ir nebyra.




VERDIKTAS:




 Volum'Express Colosal Go Extreme Leather Black buvo pirmasis mano išbandytas MAYBELLINE NEW YORK kompanijos akių tušas, kuris paliko tikrai stiprų įspūdį. Šepetėlio forma, jo dydis, intensyvi juoda spalva, ilgio ir tankio efektas, ilgas laikymasis, lengvas nuvalymas, prieinama kaina – patiko viskas ir aš jau nekantrauju išbandyti kitus MAYBELLINE NEW YORK produktus. Tiesa, noriu įspėti, jog šis tušas turi vieną, tačiau, mano nuomone, nežymų trūkumą – jis neužriečia blakstienų. Kadangi man tai nėra itin svarbu, Volum'Express Colosal Go Extreme Leather Black laikau vienu iš geriausių akių grožį pabrėžiančių gaminių ir rekomenduoju visoms jį išbandyti!

Talpa - 9,5 ml

Kaina - 10,54 EUR

Įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą