ketvirtadienis, rugpjūčio 27, 2015

L'Oréal Paris skysta pudra Infallible Stay Fresh Foundation 24H







 Skysta pudra – kone svarbiausias mano kosmetinės atributas. Kadangi turiu mišrią odą, ieškodama makiažo pagrindo visados taikau du kriterijus – skysta pudra turi gerai maskuoti ir nesausinti veido odos. Į mano rankas patekus L'Oréal Paris Infallible Stay Fresh Foundation 24H, iš pradžių į ją žiūrėjau kiek skeptiškai (kokia gi skysta pudra gali išsilaikyti 24 valandas?), tačiau išbandžiusi likau sužavėta. L'Oréal Paris gaminys ne tik atitiko mano diktuojamas sąlygas, bet ir nudžiugino dar keliais privalumais. Kokie jie, sužinosite perskaitę šią apžvalgą!



Ką apie šią pudrą sako gamintojai?




 Infallible 24H - tai pirmasis L'Oréal Paris makiažo pagrindas, kuris nenubėga ir išlieka iki 24 valandų. Dabar jis praturtintas naujuoju drėkinančiu - spindesį suteikiančiu kompleksu, o dėl nenusivalančios formulės užtikrina spindesį visai dienai.

 Infallible 24H makiažo pagrindo sudėtyje yra naujoviška "Co-Resistium" technologija ir naujas drėkinantis  spindesį suteikiantis kompleksas, kuris padeda Jūsų odai išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą ir spindesį visą dieną. 

 Tolygus odos tonas ir padengimas Infallible 24H formulė padeda sukurti tolygų odos toną ir išgauti natūraliai atrodančią spalvą. Ypač atsparūs pigmentai sukuria barjerą prakaitui ir riebalams ir suteikia išskirtinį pagrindą, kuris išsilaiko iki 24 valandų! 

 Rezultatas: tobulas makiažas, kuris visą dieną atrodo tarsi ką tik pabaigtas! "Co-Resistium" technologija sukuria labai atsparų ir ypač patvarų pigmentų rezginį, kuris suteikia vienodą spalvą ir gerai laikosi visą dieną, paslėpdamas nuovargio požymius. Drėkinantis - spindesį suteikiantis kompleksas sulaiko drėgmę, todėl oda atrodo gaivi ir spindinti.




L'Oréal Paris skystos pudros Infallible Stay Fresh Foundation 24H privalumai:





1. Puikiai maskuoja odos netobulumus.

2. Ilgai laikosi.

3. Lengvai pasiskirsto ir suteikia odai natūralų atspalvį.

4. Atspari drėgmei bei karščiui, todėl nenubėga ir nesuteikia dirbtinio, kaukės efekto.

5. Nesausina veido odos.





L'Oréal Paris skystos pudros Infallible Stay Fresh Foundation 24H trūkumai:




1. Gali kimštis poras.

2. Nerekomenduojama naudoti alergiškos odos savininkėms, nes gali erzinti odą.




VERDIKTAS:




 Kaip jau minėjau, šia skysta pudra likau be galo patenkinta. Jos pakuotė – su dozatoriumi, o tai, mano nuomone, taipogi didelis privalumas, nes jo dėka priemonė naudojasi taupiai. L'Oréal Paris Infallible Stay Fresh Foundation 24H asortimente galima rasti net penkis atspalvius, tad sau patinkantį ir tinkantį tikrai turėtų atrasti kiekviena. Viską apibendrindama galiu pasakyti, jog L'Oréal Paris makiažo pagrindas – tiesiog idealus pasirinkimas mišrios odos savininkėms, leisiantis džiaugtis gaivia veido oda visą dieną. Stipriai rekomenduoju išbandyti.

Talpa – 35 ml

Kaina - € 15,99

Įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą