trečiadienis, rugpjūčio 12, 2015

AA Oil Infusion micelinė makiažo valymo želė





 Odos valymas - viena svarbiausių ir dažnai nepelnytai nuvertinamų grožio procedūrų. Dažnai išleidžiame gausybę pinigų įvairiausiems kremams, tonikams, pieneliams, bet kartais pagailime jų geram makiažo valikliui įsigyti. Taigi šiandien norime parekomenduoti Jums ne per seniausiai į Eurokos parduotuves atkeliavusią AA Oil Infusion micelinę makiažo valymo želę, nustebinusią mus puikiu kainos ir kokybės santykiu.


AA Oil Infusion micelinės makiažo valymo želės privalumai:




 

1. Veiksmingai pašalina visus nešvarumus nuo odos paviršiaus.

2. Priemonės sudėtyje yra avokado ir babassu (atalių) aliejaus, kurie yra naudingų antioksidantų, vitaminų ir mikroelementų šaltinis.

3. Moderni, itin lengva produkto formulė suteikia odai šilkinio švelnumo ir jos nesausina.

4. Tinka visų tipų, net jautriai ir į alergijas linkusiai odai.








VERDIKTAS:





 Vieningai nutarėme, kad AA Oil Infusion micelinė makiažo valymo želė yra daugiau nei puiki grožį puoselėjanti priemonė. Ėmus ją naudoti, po kelių dienų pastebėjome, jog mūsų veido oda pradėjo daug geriau įsisavinti po želės naudojamus tonikus bei kremus – AA Oil Infusion serijos produktas ne tik puikiai nuvalo nešvarumus, bet ir paruošia odą tolimesnėms procedūroms. Produkto kiekiu (200 ml), pakuote ir geline konsistencija taipogi likome labai patenkintos – viskas subalansuota taip, kad šį gaminį būtų lengva ir patogu naudoti. Taigi į klausimą, ar verta įsigyti, atsakome tvirtą TAIP ir jau dairomės į kitus šios serijos gaminius – šveičiamąją veido želę ir valomąjį toniką. Manau, kad ir jie turėtų mūsų nenuvilti.


Kiekis - 200 ml

Kaina – 4,49 €

AA Oil Infusion micelinę valomąją želę rasite visose Eurokos parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą