šeštadienis, gegužės 09, 2015

Natūralūs rankų darbo muilai „Pavasario žvaigždės" ir „Mėnulio šviesa"





 Tikiu, jog dauguma Jūsų pirkdamos kremus, serumus ar losjonus jau įpratote žvilgtelti į gaminių sudėtį, tačiau ar kada susimąstėte, kiek cheminių priemaišų yra pramoniniu būdu pagamintame muile? Per mūsų odą į organizmą patenka tiek naudingos, tiek nuodingos medžiagos, todėl dažiklių, sintetinių kvapų bei konservantų prisotinti muilai itin kenkia mūsų sveikatai. Norint išsaugoti sveiką odą, vertėtų nepagailėti kelių eurų ir vietoj masinės gamybos produkto naudoti natūralų rankų darbo muilą. Būtent tokie gaminiai karaliauja šiandienos apžvalgoje - kviečiame Jus susipažinti su muilais „Pavasario žvaigždės"  ir „Mėnulio šviesa“.




Muilas „Pavasario žvaigždės":


 

1. Rekomenduojamas naudoti mišrios odos savininkėms.

2. Yra saugios sudėties: šiame muile nerasite dažų, sintetinių kvapų, konservantų ir kitų sveikatai kenkiančių sudedamųjų dalių.

3. Šveičia, drėkina, maitina odą ir saugo ją nuo išsausėjimo.

4. Malonaus anyžių aromato.

5. Yra natūralus, saugus ir žmogui, ir aplinkai.

6. Švariai nuprausia odą.





Muilas „Mėnulio šviesa":





1. Tinkamas naudoti ir vaikams, ir suaugusiems. 

2. Tinka sausai, alergiškai odai.

3. Drėkina, maitina, saugo odą nuo išsausėjimo.

4. Be kvapiklių, dažiklių ir konservantų.

5. Nėra labai putojantis, labiau kreminės konsistencijos ir puikiai atlieka prausimo funkciją.

6. Natūralus ir saugus žmogui bei aplinkai.

7. Mažina spuogų atsiradimą.



VERDIKTAS:



 Galiu pasakyti, kad skirtumas naudojant įprastą ir natūralų muilą – akivaizdus. Prausiantis su pramoniniu būdu pagamintu muilu labai išsausėdavo rankos, o dabar, kai naudoju rankų darbo gaminį, šį nemalonų pojūtį galiu visiškai užmiršti. Be to, natūralūs muilai yra skirti ne tik rankų, bet ir veido, viso kūno odos priežiūrai – tai pravartu namie, bet ypatingai – kelionėje. Juk vienui vienas muilas sutaupo kur kas daugiau vietos nei ištisa eilė šveitiklių, dušo želių, kremų ir veido prausiklių buteliukų! Taigi, jei naudojate pramoniniu būdu pagamintą muilą, tikrai rekomenduoju nepagailėti pinigų ir įsigyti nekenksmingą produktą, kuris Jums puikiai tarnaus kaip daugiafunkcis gaminys. Branginkime ir savo, ir artimųjų sveikatą!

Kiekis – 100 g

Kaina -  muiliukas „Pavasario žvaigždės" kainuoja € 2.90, „Mėnulio šviesa" - € 2.30

Įsigyti galite - www.muiliukas.lt

2 komentarai:

  1. Net nepagalvojau, kad rankų darbo muilas tinka ne visiems odos tipams. Dabar prieš perkant reikės pasidomėti.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažniausiai ranko darbo muilai yra universalūs, bet kadangi šie muiliukai yra skirti ir kūnui, tai dėl to ir rekomenduojama juos naudoti turint tam tikrą odos tipą :)

      Panaikinti