sekmadienis, gruodžio 06, 2015

L'biotica ACTIVE LASH blakstienų ir antakių augimą skatinantis serumas


 Ilgos, tankios ir kerinčiai juodos - tikriausiai visos esame pasvajojusios apie tokias blakstienas. Mano galvoje jau kurį laiką kirbėjo mintis nukeliauti į grožio saloną ir pirmąkart jas prisiauginti, tačiau pasvėrusi visus „už" ir „prieš" vis dėlto nusprendžiau palūkėti ir paieškoti alternatyvos, kuri nekenktų natūralioms blakstienoms. Po ilgai trukusių paieškų mano akys užkliuvo už L'biotica ACTIVE LASH serumo. Naudoju jį jau gerą mėnesį, todėl skubu pasidalinti savo įspūdžiais!

ACTIVE LASH serumo privalumai:

1. Pirmasis pliusas L'biotica gaminiui skrieja už be galo prabangią pakuotę. ACTIVE LASH serumas pūpso itin dailioje dėžutėje, iš kurios jam nėra net menkiausios galimybės iškristi.

2. Patogus aplikatorius. Plunksnelė yra lanksti, panaši į akių kontūro šepetėlį, todėl ja labai lengva braukti per viršutinių blakstienų šaknis.

3. Bespalvis ir bekvapis.

4. Užtenka ilgam laiko tarpui (apie tris mėnesius).

5. Reguliariai naudojant priemonę, blakstienos iš tiesų tampa ilgesnės, tankesnės bei stipresnės, nes serumo sudėtyje  yra bimatoprosto, kuris rūpinasi blakstienų folikulų medžiagų apykaita ir kraujotaka. 

6. Puikus kainos ir kokybės santykis.

VERDIKTAS:


 L'biotica ACTIVE LASH blakstienų ir antakių augimą skatinantis serumas neabejotinai nusipelno Jūsų dėmesio! Nors gamintojai žada ilgesnes blakstienas po 4-5 savaičių reguliaraus priemonės naudojimo, aš pirmuosius pokyčius pastebėjau įpusėjus numatytam laiko tarpui. Kiekvieną vakarą, apie 21 valandą, kruopščiai perbraukdavau (ir vis dar perbraukiu) viršutines blakstienų šaknis. Praėjus maždaug dviem savaitėms nuo serumo naudojimo pradžios akivaizdžiai sumažėjo iškritusių blakstienų skaičius - jos tapo žymiai tvirtesnės ir atsparesnės lūžiams. Na, o prabėgus dar savaitei pradėjau sulaukti artimųjų klausimų, ar esu pasidažiusi tušu, ar ne. Kai papurtydavau galvą, neatsigindavau nuostabos šūksnių. Pasiektais rezultatais esu be galo patenkinta, todėl nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti ir Jums! Manau, jog L'biotica gaminys - daugiau nei puiki Kalėdų dovana, kuri, rasta po žėrinčia eglute, pradžiugintų tiek mamą, tiek artimą bičiulę.

Naudojimas: serumą tepti šepetėliu ant švarios ir nusausintos vokų odos prie viršutinių blakstienų šaknų arba ant antakių. 
Naudoti reguliariai kartą per dieną, geriau kas vakarą maždaug 8–10 savaičių.

Talpa - 3,5 ml

Kaina - 19,00€

Įsigyti galite www.tiesioggrazi.lt

1 komentaras:

  1. "Pavyzdžiui, praėjusį lapkritį JAV federalinė maisto produktų ir vaistų kontrolės valdyba atšaukė daugiau nei 12,5 tūkstančių potencialiai sveikatai pavojingų kosmetikos priemonių už 2 mln. dolerių. Viena tokių priemonių, neva skatinanti blakstienų augimą, kaip paaiškėjo, nieko panašaus nedaro, užtat jos sudėtyje yra vaistinio preparato BIMATOPROSTO, mažinančio kraujo spaudimą akyse. Ilgai vartojamas, bimatoprostas gali pažeisti akies nervą, paskatinti tinklainės auglio susiformavimą, o kai kuriais atvejais net apakinti."

    Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/gyvenimas/grozis_ir_sveikata/pavojinga-kosmetika.d?id=17451441

    AtsakytiPanaikinti