trečiadienis, gruodžio 23, 2015

„RASA“ mandarinų aromato rankų kremas




 Jei reikėtų įvardyti patį žiemiškiausią ir kalėdiškiausią kvapą, iš mano lūpų nedelsiant išsprūstų žodis mandarinai, nes šių egzotiškų vaisių aromatas visados apgaubia ypatinga šventine nuotaika. Apie mandarinus, tiesa, prabilau ne be priežasties - šiandien noriu pristatyti Jums „RASA“ limituotos kolekcijos mandarinų aromato rankų kremą, kurio juodoje tūbelėje slypi gražių rankų paslaptis.



„RASA“ mandarinų aromato rankų kremo privalumai:



1. Pirmasis kremo pliusas, be abejonės, yra jo kvapas. Jis, mano nuomone, yra ir saldus, ir gaivus tuo pat metu - labiausiai apibūdinti jam tiktų junginys vaniliniai mandarinai.

2. Sudėtyje esantis avokadų aliejus bei taukmedžio sviestas intensyviai maitina odą, apsaugo ją nuo šerpetojimo.

3. Nepalieka lipnumo jausmo.

4. Greitai įsigeria į odą.

5. Kompaktiška, prabangiai atrodanti pakuotė su sandariu dangteliu.

6. Patikrintas dermatologų.




VERDIKTAS:


  Kaip ir visi mano bandyti „RASA“ rankų kremai, šis taip pat paliko stiprų įspūdį. Ir vargu ar galėjo būti kitaip, nes prekinis ženklas „RASA“ dar niekados manęs nenuvylė. Beje, noriu atkreipti Jūsų dėmesį ir į ant kremuko pakuotės užrašytą įkvepiančią citatą „Tikroji grožio esmė - drąsa būti savimi", kuri motyvuoja mane kiekvienąkart išėmus kremą iš rankinės. Nuoširdžiai rekomenduoju kremuką įsigyti sau ir padovanoti vieną draugei - nė neabejoju, jog vaniliniais mandariniais kvepianti ir rankų odą puoselėjanti priemonė leis adresantei pasijusti ypatingai.

Talpa - 75 ml

Kaina - 2.49€

Įsigyti galite www.eparduotuve.biok.lt 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą