penktadienis, gruodžio 04, 2015

Bell vandeniui atsparūs pieštukiniai akių šešėliai



 Šiandienos pasakojimas ypatingas, nes vandeniui atsparūs pieštukiniai akių šešėliai buvo ne tik mano pirmoji pažintis su Bell kompanijos gaminiais, bet ir su pačiais pieštukiniais akių šešėliais. Nežinau, kur buvau, kad iki šiol nieko apie juos negirdėjau, tačiau negaliu atsidžiaugti savo atradimu ir netolimoje ateityje planuoju išsamiai pastudijuoti šių produktų įvairovę. Tai tikras išsigelbėjimas toms, kurios nėra įvaldžiusios šešėlių meno, bet nori savo akims suteikti išraiškingumo. Skaitom?



Bell vandeniui atsparių pieštukinių akių šešėlių privalumai:




1. Jau vien pavadinimas sufleruoja vieną iš gaminio pliusų - atsparumą vandeniui. Galiu tik paantrinti gamintojams, jog tai grynų gryniausia tiesa - užklupus nemaloniai liūčiai ar ėmus kristi sniegui, Jūsų makiažas išliks nepriekaištingas.

2. Įpakuoti patogioje, tvirtoje, išsukamoje tūbelėje.

3. Švelnios, lengvos, kreminės tekstūros, minkštai tepasi ant akių vokų.

4. Puikiai išsilaiko nuo pat ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro.

5. Intensyvi spalva, subtiliai spindi bei žėri.

6. Yra bekvapiai.

7. Išbandyti dermatologų ir oftalmologų.



VERDIKTAS:

                                             

 Net neturiu ką pridurti - naudodama Bell akių šešėlius nesugebėjau rasti anei vieno trūkumo ir likau be galo patenkinta pirmąja pažintimi su šios kompanijos gaminiais. Priemonės įpakavimo, išsilaikymo bei tekstūros dėka akių šešėliai tapo neatsiejama mano rytinio gražinimosi dalimi. Jie nei byra, nei trupa, nei subėga į raukšles, be to, nuostabiai spindi ir dėl to tampa puikiu makiažo akcentu. Manau, jog Bell gaminiu turėtų likti patenkintos visos, juo labiau, kad šešėlių asortimente yra net devyni išraiškingi atspalviai. Vienareikšmiškai rekomenduoju išbandyti ir pati ateityje planuoju įsigyti ir kitas šių pieštukinių šešėlių spalvytes.

Svoris - 4 g

Kaina - 4,50 Eur

Įsigyti galite parduotuvėse „Martina".

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą