ketvirtadienis, gruodžio 17, 2015

MAKE UP FACTORY akių šešėlių bazė ir BeYu vienos spalvos akių šešėliai



 Artėjant didžiausioms metų šventėms pradėjau ne tik raityti kalėdinių dovanų sąrašus, bet ir ieškoti makiažo priemonių tobulam įvaizdžiui sukurti. Juk progų pasipuošti šaltymečiu galybė: laukia ne tik jaukus pasisėdėjimas su šeima prie Kūčių stalo, bet ir šventiniai koncertai bei šėlsmingas Naujųjų metų sutikimas. Su kokiomis priemonėmis atskleisiu akių grožį, laimei, jau suradau, todėl šiandien noriu pasidalinti savo pasakojimu apie MAKE UP FACTORY šešėlių bazę ir BeYu vienos spalvos akių šešėlius. Smagaus skaitymo!



MAKE UP FACTORY akių šešėlių bazės privalumai:



1.  Priemonės sudėtyje nėra parabenų, silikonų ir kvapiklių, todėl ši bazė yra puikus pasirinkimas toms, kurios nešioja kontaktinius lęšius ir kurių akys yra jautrios.

2. Neleidžia šešėliams sutekėti į raukšleles.

3. Užtikrina maksimalų akių šešėlių intensyvumą ir ilgalaikiškumą.

4. Lengvos tekstūros, lengvai tepasi ant akių vokų.

5. Turi subtilaus perlamutrinio blizgesio.

6. Sudėtyje yra bisabololo ir vitamino E, kuris veiksmingai saugo ploną odą aplink akis.

Talpa - 7 ml

Kaina - 11,50 €


BeYu vienspalvių akių šešėlių privalumai:



 
1. Stipriai pigmentuoti.

2. Šilkinės tekstūros, todėl lengvai dengiasi ant akių vokų.

3. Gerai sklaidosi.

4. Netrupa ir nebyra.


Talpa - 2 ml

Kaina - 4,98 €





VERDIKTAS:



 MAKE UP FACTORY akių šešėlių bazė ir BeYu vienos spalvos akių šešėliai puikiai papildo vienas kitą. Drįsčiau teigti, jog jie paliko man vienodai gerą įspūdį - šešėliai sužavėjo stipria pigmentacija ir kokybe, o bazė - saugia sudėtimi ir efektingumu. Beje, pastarosios kaina iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kiek didoka, tačiau investuoti į ją tikrai veta, nes nedidelio šešėlių bazės kiekio užtenka ilgam laiko tarpui. Taigi reziumė, labai rekomenduoju išbandyti - jei ieškote priemonių nepriekaištingam akių makiažui sukurti, šis MAKE UP FACTORY ir BeYu duetas tam pasitarnaus daugiau negu puikiai.

Įsigyti apžvalgoje minėtas priemones galite „Kristianos" bei „Kosmados" parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą