trečiadienis, gruodžio 02, 2015

SENSILIS Perfect Silk matinį efektą suteikianti kompaktinė pudra




 Blizganti veido oda - viena didžiausių problemų, su kuria susiduria mišrios bei riebios odos savininkės. Su nepageidaujamu blizgesiu kovoti galima dvejopai: reguliariai rūpinantis savo oda bei naudojant specialias riebalų perteklių sugeriančias priemones. Šiandien noriu parekomenduoti man be galo patikusią SENSILIS Perfect Silk matinį efektą suteikiančią kompaktinę pudrą, kuri akimirksniu sugeria odos paviršiuje atsiradusį sebumą.



SENSILIS Perfect Silk matinį efektą suteikiančios kompaktinės pudros privalumai:




1. Prabangi, solidi, tvirta, kompaktiška, itin sandariai užsidaranti pakuotė turi veidrodėlį, todėl prireikus nosytę papudruoti galima bet kurią akimirką.

2. Labai gera pigmentacija - pudra lengvai sklaidosi ir visam veidui padengti užtenka itin nedidelio jos kiekio.

3. Ant veido laikosi kone visą dieną - asmeniškai man dienos eigoje kyla poreikis tik vienąkart papildomai brūkštelti nosies ir skruostų viršaus srityje.

4. Labai silpno, beveik neutralaus kvapo.

5. Tinka visų tipų odai.

6. Nebyra, netrupa ir nepalieka miltelių šydo.

7. Šilkinės, perregimos tekstūros, akimirksniu sugeria riebalų perteklių ir suteikia odai matiškumo efektą.

8. Patikrinta dermatologų bei mikrobiologų.




VERDIKTAS:




 Itališka kokybė kalba pati už save - ranką prie širdies pridėjusi galiu pasakyti, jog neatradau nei vieno šios matinį efektą suteikiančios kompaktinės pudros trūkumo.  Patiko absoliučiai viskas ir be SENSILIS gaminio nebegaliu įsivaizduoti nė dienos. Vos keli lengvi brūkštelėjimai ir veido oda kaipmat atrodo lygesnė ir gaivesnė - tai puikus baigiamojo makiažo akcentas. Itin blyškios odos savininkėms taipogi turiu gerų naujienų - šią pudrą drąsiai galite naudoti ir Jūs! Iš pradžių šiek tiek baiminausi, jog atspalvis mano odai gali būti per tamsus, bet vos tik atidariau dėžutę išnyko visos abejonės - priemonės tekstūra yra tokia lengva bei perregima, jog nepastebimai susilieja su bet kokiu odos tonu. Vienareikšmiškai vienas geriausių mano bandytų gaminių!

Svoris - 9 g

Kaina - 27,90€

Įsigyti galite www.tiesioggrazi.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą