pirmadienis, gruodžio 21, 2015

Mixa raminamieji CC ir BB kremai



 Tęsiame pažintį su prancūziška Mixa kosmetika! Prieš kelias savaites apžvelgėme tris šios linijos produktus - micelinį vandenį, 24 h* raminamąjį drėkiklį bei riebų aliejinį maitinamąjį kremą (apžvalgą galite rasti spustelėję ČIA), o šiandien duoklę atiduodame raminamiesiems CC ir BB kremams. Anokia čia paslaptis - būtent šie du Mixa produktai mane domino labiausiai, todėl nekantrauju pasidalinti savo įspūdžiais su Jumis.


Mixa raminamasis CC kremas nuo paraudimo:



1. Suteikia odai tolygesnį atspalvį, ilgainiui neutralizuoja raudonį.

2. Tinka jautriai odai.

3. Lengvos tekstūros - lengvai tepasi, greitai įsigeria.

4. Malonaus kvapo.

5. Nesausina veido odos.

6. Turi SPF 15 filtrą, todėl puikiai tiks naudoti tiek vasarą, tiek žiemą.

7. Nekemša porų.

8. Sudėtyje nėra parabenų, alhoholio.

Kiekis - 50 ml

Kaina - 8.71 €


Mixa raminamasis BB kremas nuo paraudimo:



1. Tinka jautriai, rausti linkusiai odai.

2. Lengvos konsistencijos - maloniai tepasi, tolygiai dengiasi.

3. Efektyviai ramina veido odą.

4. Yra su atspalviu (galima rinktis iš rausvo arba auksinio).

5. Be alkoholio ir parabenų.

Kiekis - 50 ml

Kaina ~ 8 €




VERDIKTAS:


 Pirmoji odos priežiūros priemonė nuo paraudimo su spalvos korekcijos efektu CC man tiko ir tikrai labai patiko. Po kelių savaičių jo naudojimo pastebėjau, kad veido oda tapo lygesnė, gaivesnė, sumažėjo raudonis. Be to, Mixa CC kremas - puikus pagrindas makiažui. Ryte, nusipraususi veidą, odą pirmiausia patepu juo, o tuomet odos netobulumus užmaskuoju pamėgta Maybelline Superstay Better Skin kremine pudra - taip makiažas užfiksuojamas ir išlieka kur kas ilgiau.

  O štai į Mixa raminamąjį BB kremą nuo paraudimo, tenka pripažinti, dėjau kur kas daugiau vilčių. Visų pirma, nuvylė atspalvių įvairovė - esu blyškiaodė, todėl auksinis kremo atspalvis man buvo per tamsus. Taip pat tikėjausi didesnio maskavimo - net jei priemonės atspalvis būtų idealiai tikęs, vis tiek papildomai būtų tekę naudoti įprastą BB kremą. Taigi šį Mixa gaminį rekomenduočiau naudoti toms, kurios yra vidutinio gymio ir kurioms pakanka minimalaus maskavimo.

 Apibendrinant galiu pasakyti, jog Mixa linija man paliko išties teigiamą įspūdį. Iš išbandytų gaminių didžiausius laurus atiduodu raminamajam CC kremui nuo paraudimo, miceliniam vandeniui bei riebiam aliejiniam maitinamajam kremui. Visos esame skirtingos, tad natūralu, jog tai, kas patiko man, nebūtinai patiks ir Jums, bet ši trijulė, mano nuomone, nusipelno kiekvienos dėmesio. Jei išbandysite, būtinai pasidalinkite įspūdžiais komentaruose!

Mixa priemones įsigyti galite didžiuosiuose prekybos centruose ir kosmetikos parduotuvėse. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą