antradienis, birželio 23, 2015

Pobling veido valymo šepetėlis „Gold“




 Skaisti, lyg ir švelni oda – tai ne tik daugelio merginų svajonė, bet ir siekiamybė. Tikime, jog Jūs, kaip ir mes, esate išbandžiusios devynias galybes su nepageidaujamais odos netobulumais kovojančių kosmetikos priemonių ir kad Jums teko ne kartą nusivilti pažadėtais rezultatais. Kaip žinia, didžiausias gražios odos priešas yra užsikimšusios poros, kurios ilgainiui tampa spuogų ir inkštirų atsiradimo priežastimi. Veido poros užsikemša turinčiosioms ir sausą, ir riebią odą, todėl reikia žinoti, kaip ją tinkamai valyti. Tad šiandien norime pakalbėti apie Pobling veido valymo šepetėlį, kuris tapo 2014-ųjų Pietų Korėjos hitu. Tai prietaisas, kurį naudojant efektyviai išvalomos poros, nepaliekant jokių nešvarumų likučių. Pažiūrėkime, ar jis iš tiesų atitinka gamintojų pažadus.




Pobling veido valymo šepetėlis „Gold“:




1. Reguliariai naudojant šį veido valymo šepetėlį pastebėjau, jog ėmė geriau įsigerti kitos kosmetinės veido priežiūros priemonės - pasireiškė tikrasis jų poveikis ir nauda. Skirtumas iš tiesų akivaizdus – naudojamas Biodermos Sébium Global kremas ne tik kad ėmė įsigerti sparčiau, bet ir geriau atlikti savo darbą, t.y. efektyviau kovoti su spuogais ir reguliuoti riebalų gamybą.

2. Jo dėka sumažėjo poros ir ėmė sparčiau gyti spuogeliai.

3. Puikiai nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą – pirmiausia veiduką nuprausiu vandeniu, o tuomet į darbą paleidžiu šepetėlį – po procedūros ant jo šerelių akivaizdžiai matosi makiažo pagrindo likučiai.

4. Gerina kraujo mikrocirkuliaciją, odą prisotina deguonimi - ji atrodo sveikesnė bei gyvybingesnė.

5. Ypač lengvas – kai pirmą kartą jį paėmiau į rankas, negalėjau patikėti savo akimis – Pobling sveria vos 71 g, todėl beveik nesijaučia esąs rankoje. Jo svoris itin pravartus keliaujant – pridės bagažui tik vos vos papildomo svorio.

6. Veikia su AAA tipo baterija, taigi nebus vargo su išsikraunančiu akumuliatoriumi ir papildomais laidais vonios kambaryje. Be to, Pobling korpusas yra atsparus vandeniu, todėl prietaisu naudotis galima net pliuškenantis duše.

7. Pobling šereliai ypatingai švelnūs ir itin ploni (jų storis yra 0,05 mm, taigi šereliai plonesni net už žmogaus plauką!) Dėl šios savybės jie giliai įsiskverbia į poras ir lengvai pašalina visus nešvarumus nuo odos, o svarbiausia jos nebraižo – savo darbą atlieka švelniai ir tausojančiai.

8. Šepetėlio forma yra pritaikyta sunkiai pasiekiamoms vietoms, tokioms kaip aplink nosį.

9. Pobling vibruoja 10 000 judesių per minutę. Tai saugiausias režimas veido odai, tuo pačiu metu leidžiantis idealiai išvalyti užteršta odą ir net sunkiai nuvalomą BB kremą. Mikrovibracija gerina kraujo apytaką, todėl sulyginama odos spalva.

10. Šepetėlio galvutės yra keičiamos ir jas galima nusipirkti atskirai (priklausomai nuo naudojimo dažnumo ir odos užterštumo lygio, galvutę reikia keisti vidutiniškai kas 3-6 mėnesius).

11. Yra galimybė rinktis iš trijų prietaiso spalvų – raudonos, mėlynos ir auksinės.




VERDIKTAS:





Aš Pobling sakau tvirtą TAIP ir nuoširdžiai rekomenduoju jį išbandyti visoms, kurios kovoja su išsiplėtusiomis poromis, sebumo pertekliumi, inkštirais, spuogeliais, pleiskanojančia, sunkiai užteršta oda. Šio prietaiso naudojimui tinka bet kokia prausimosi priemonė – rekomenduotina ją derinti ne prie šepetėlio, o pasirinkti pagal savo odos tipą – Pobling tiesiog pagelbėja prausikliui giliau įsiskverbti į poras. Be to, skirtingai nuo kitų veido valymo aparatų, kuriuos siūloma naudoti vos 1-2 kartus per savaitę dėl tikimybės pažeisti viršutinį odos sluoksnį, Pobling galima naudoti kur kas dažniau – aš tai darau vakarais, kad kruopščiau nuvalyčiau makiažą ir ryte pabusčiau gaivumu bei švarumu dvelkiančia veido oda. Taigi apibendrindama galiu pasakyti, jog nenusivyliau – kuo toliau, tuo geriau matau, kaip Pobling padeda mano odai ir, tiesą sakant, jau vargiai įsivaizduoju savo kasdienybės be šio puikaus prietaiso. Labai rekomenduoju jo privalumais įsitikinti ir Jums!
Naudojimas: Sudrėkinkite veidą šiltu vandeniu, užtepkite ant šepetėlio savo mėgstamą valomąją veido priemonę, švelniai sukamaisiais judesiais masažuokite šepetėliu veidą ir nuskalaukite veidą šiltu vandeniu. 

Kaina – € 51 

Įsigyti galite www.pobling.lt


2 komentarai:

  1. Ar šis valymo šepetėlis tinkamas naudoti, jei ant veido yra akne?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikrai taip! Naudojant šį šepetėlį giliai valomos poros, todėl palaipsniui ima mažėti odos netobulumai - aknė, spuogai, inkštirai. Tik svarbu pasirinkti tinkamą, efektyvių prausiklį kovai su akne :)

      Panaikinti