penktadienis, birželio 12, 2015

Kvapusis vanduo „Little Black Dress Eau Fraiche“






  Tikriausiai sutiksite, jog kvepalai – kiekvienos moters asmeninė vizitinė kortelė. Juos renkantis reikia atsižvelgti ne tik į individualumą, asmenybę, bet ir atkreipti dėmesį į tai, kad skleidžiamas aromatas atitiktų paros ir metų laiką. Šį kartą norime pristatyti Jums AVON naujieną – kvapųjį vandenį „Little Black Dress Eau Fraiche“, kuris tobulai tinka vasarai.
  


Kvapusis vanduo „Little Black Dress Eau Fraiche“:




 
1. Džiugina maloniu saulėtų citrusų gaivumu, rožinių žiedų subtilumu ir perregima muskuso šiluma – šių kvepalų skleidžiamas aromatas gaivus ir lengvas – toks, kokiu ir norisi apsigaubti vasarą.

2. Dailus ir stilingas buteliukas. Juodai baltas kaštukas ir žalsva kvepalų spalva dvelkia minimalizmu ir traukia akį skoningumu. „Little Black Dress Eau Fraiche“ tikrai nebus gėda viešumoje išsitraukti iš rankinės.

3. Padoriai kainuoja ir ganėtinai ilgai išsilaiko.







VERDIKTAS:




 Savo dievinamus žaliosios arbatos kvepalus kuriam laikui stumiu į šoną ir šią vasarą ketinu kvėpintis „Little Black Dress Eau Fraiche“, kurie sužavėjo mane skleidžiamu svaiginamu saulėtų citrinų aliejų, rausvojo bijūno ir muskuso trio. Šis aromatas yra be galo gaivus, todėl neabejoju, kad jis žvalins, pakels nuotaiką, suteiks džiaugsmo ir pasitikėjimo savimi net ir lietingiausiomis vasaromis dienomis. Jei dar neįsigijote kvepalų vasarai, rekomenduoju nepraleisti progos pažinti  „Little Black Dress Eau Fraiche“ aromatą – tai galite padaryti naujajame 8 AVON kataloge tiesiog patrynusios trečiąjį žurnalo puslapį. Svaigių atradimų!


Kvapiojo vandens „Little Black Dress Eau Fraiche“ kaina - 20.50 €. Šiuo metu jam taikoma net 40% akcija, tad suskubkite įsigyti naująjį aromatą vos už 11,99 €!

Įsigyti galite per AVON konsultantus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą