ketvirtadienis, birželio 04, 2015

„Rojaus Kvapų“ kramtomosios gumos Spageti muilas bei didelis vonios burbulas „Kūdikių milteliai"


„Rojaus Kvapai“ – tai natūralios rankų darbo kosmetikos įmonė, kuri, nors ir ne per seniausiai pradėjo savo veiklą, jau tapo mėgstama ir vertinama visos Lietuvos gyventojų tarpe. „Mūsų tikslas – kad kvapnią dovaną, rankų darbo vonios asortimentą, kokybiškas žvakes, namų kvapus ir kitą produkciją klientai įsigytų net būdami atokiausiame Lietuvos kampelyje. Čia mes norime pasidalinti su Jumis tik tuo, ką radome ir išbandėme patys. Nenorime būti tokie kaip visi, tad stengiamės atrasti ir pasiūlyti tai, kas yra nauja, sukurta rankomis, natūralu ir kokybiška.“ – štai taip skamba „Rojaus kvapų“ moto. Jų jaukioje internetinėje parduotuvėje galima rasti viską, ko tik geidžia širdis – pradedant kokybiškais rankų darbo muilais, vonios burbulais, vonios druska, baigiant svaiginančiais namų kvapais, žvakėmis ir aksesuarais. Neabejojame, kad šioje virtualioje parduotuvėlėje galėtumėte atrasti dovanų idėjų ne tik artimiesiems ar draugams, bet ir sau, todėl šioje apžvalgoje iš gausaus „Rojaus kvapų“ asortimento pristatome Jums kramtomosios gumos Spageti muilą ir didelį vonios burbulą „Kūdikių milteliai".



Kramtomosios gumos Spageti muilas
Ką apie šį muilą sako gamintojai?



 

 Spageti jis vadinamas dėl savo išskirtinės išvaizdos.

 Kaip ir visi mūsų parduodami muilai, šis muilas taip pat yra rankų darbo. Ypatingas ne tik savo išvaizda, bet ir aromatingu kvapu. Mėgaukitės kas kartą prausdamiesi šviežių vaisių kvapu. 






Kramtomosios gumos Spageti muilas:



1. Vos pažvelgus į šį muilą, akį traukia išskirtinis jo dizainas. Žaismingas ir nuotaikingas gaminys tikrai priverstų džiaugsmingai šyptelėti ir mažą, ir seną.

2. Svaiginančiai kvepia... kramtomąja guma! Taip ir norisi paragauti :) 

3. Puikiai atlieka prausimo funkciją.

4. Pagamintas iš aukščiausios kokybės ingredientų.

Svoris ~ 100 g. (± 10 g.)

Kaina - 3,30€






Didelis vonios burbulas „Kūdikių milteliai“

Ką apie šį vonios burbulą sako gamintojai?




Jauskitės kaip lepus kūdikis. Šis burbulas ramina ir yra švelnaus kvapo. 




Didelio vonios burbulo „Kūdikių milteliai“ privalumai:




Didelis vonios burbulas "Kūdikių milteliai"1. Puikiai maitina, minkština ir atgaivina odą – ji po malonios ir kvapnios procedūros tampa švelni it kūdikio.

2. Greitai tirpsta.

3. Atpalaiduoja ir ramina ne tik kūną, bet ir sielą.

4. Švelniai kvepia.

Svoris ~ 190 g. (± 10 g.)

Kaina - 3,00€




VERDIKTAS:




 Ką čia ir bepridursi – likau be galo patenkinta pažintimi su „Rojaus Kvapų“ gaminiais. Jų internetinė parduotuvėlė – tikra SPA oazė, dvelkianti ramybe, grožiu ir harmonija. Jau nusižiūrėjau ir keletą kitų produktų, kuriuos ateityje trūks plyš norėsiu išbandyti. Linkiu „Rojaus Kvapams“ ir toliau augti, plėstis, naujais gaminiais stebinti vis gausėjantį gerbėjų ratą, o Jus, mielos skaitytojos, raginu nepamiršti skirti laiko sau ir pasilepinti grožio procedūromis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą