antradienis, birželio 02, 2015

AVON MAGIC EFFECTS nagų lakai




 Pagaliau atėjo taip ilgai laukta bei išsvajota vasara, o kartu su ja - metas atnaujinti savo nagų lakų kolekciją! Manąją jau papildė naujieji AVON MAGIC EFFECTS gaminiai, kuriuos, neslėpsiu, pamilau iš pirmo žvilgsnio. Šiandien papasakosiu Jums apie tris nagučius dabinančias priemones – laką su plaušeliais, žėručiais bei viršutinį matinį nagų laką „Matte“. Malonaus skaitymo!




Nagų lakas su žėručiu „Mineral Crush“




 Kelionę po AVON MAGIC EFFECTS nagų lakų pasaulį pradėkime nuo man labiausiai patikusio produkto – nagų lako su žėručiais „Mineral Crush“. Įdomu, kuo gi ši priemonė pavergė mano širdį? Atsakymas labai paprastas - blizgučiais! Šis žėrintis nagų lakas turi smulkių smiltelių, kurios sukuria trimatį žėručio efektą ir rezultatas, patikėkit manimi, gaunasi tiesiog stulbinantis. Tikriausiai pastebėjote, jog dauguma tokio tipo nagų lakų dažnai nepatenkina įgeidžių – nusilakavus matosi vos keli blizgučiai ir, norint išgauti trokštamą efektą, reikia laku nago plokštę padengti bent trimis sluoksniais. Tikrai rekomenduoju nebevargti ir įsigyti  „Mineral Crush“ – šiuo laku užtenka nagą padengti vos vienu sluoksniu ir jie JAU atrodo neįtikėtinai gražiai. Be to, šis nagų lakas labai greitai džiūva – vos baigsite lakuoti vienos rankos pirštus, pirmučiausiai nulakuoto piršto nagas jau bus nudžiūvęs! Kaip minusą galėčiau įvardyti tik tai, jog šis lakas itin sunkiai nusivalo ir, kas be ko, galėtų ilgiau laikytis. Nepaisant to, „Mineral Crush“ tapo mėgstamiausiu mano nagų laku ir dabar trokštu išbandyti kitas jo spalvytes – mane ypatingai vilioja Pearl ir Topaz atspalviai.





Nagų lakas su plaušeliais „Fringe“



 
  Dar viena AVON naujiena - nagų lakai su plaušeliais. Kompanija pristato mums keturius šios kolekcijos atspalvius – mano turimą Jacquered Metal, kuris traukia akį auksinės bei tamsiai mėlynos spalvos plaušelių deriniu, metalo atspalvio Frayed Edge, elegancija dvelkiančiu violetiniu Taslled Trim ir Fringe Effect su avangardiškais juodos – auksinės spalvos plaušeliais. „Fringe“, pasak gamintojų, sukuria trimatį austos tekstūros efektą - jį galima naudoti vieną arba kaip viršutinį laką. Asmeniškai aš iš šio gaminio tikėjausi šiek tiek daugiau – jo vieno ant nagų nelakuoju, naudoju tik kaip viršutinį laką, nes norint plaušeliais padengti visą nago plokštę, reikėtų tepti labai daug sluoksnių. Iš kitos pusės, turėti tokią priemonę savo kolekcijoje visai pravartu, nes ji puikiai pagyvina pabodusias nagų lakų spalvas. 








Viršutinis matinis nagų lakas „Matte“





 Paskutinis mano turimas AVON MAGIC EFFECTS nagų lakas išskirtinis tuo, kad bet kokią spalvą padengia matiniu šydu. Nežinau, kaip Jūs, bet aš visada norėjau išbandyti suteikti nagučiams matinį efektą, o dabar, su šios priemonės pagalba, galiu tai padaryti su visais turimais lakais. Tiesa, verta pabrėžti, jog šis AVON gaminys nėra visiškai skaidrus, turi violetinio švytėjimo, tačiau dėl to juo padengti nagai atrodo dar gražiau. Nors „Matte“ lakas yra viršutinis, jį galima drąsiai lakuoti ir kaip pagrindinį sluoksnį, nes jis vis tiek atrodo puikiai. Labai rekomenduoju išbandyti!


AVON MAGIC EFFECTS nagų lakai kainuoja 5.7 €


Įsigyti galite per AVON konsultantus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą