sekmadienis, birželio 14, 2015

VITAMIN WELL gėrimai





 Apie vitaminų svarbą tikriausiai neverta aušinti burnos – visos žinome, kad jie būtini normaliai organizmo veiklai, stiprina imunitetą ir gali padėti išspręsti įvairias odos problemas. Energijos, geros nuotaikos trūkumas, suprastėjusi išvaizda bei sveikata – tai pagrindiniai požymiai, kurie praneša apie šių organinių junginių trūkumą. O papildyti vitaminų atsargas dar niekada nebuvo taip paprasta – pagerinti savijautą galima net geriant skaniuosius VITAMIN WELL gėrimus. Kas tai ir su kuo valgoma, skaitykite šiame straipsnyje!




Ką apie VITAMIN WELL sako gamintojai?




 Šis gėrimas yra pagamintas Švedijoje ir pripildytas vitaminų bei mineralų, kurie reikalingi kiekvieną dieną, sportuojant, Jūsų odai ir plaukams.





VITAMIN WELL gėrimų privalumai:




 
1. Tai puikus pakaitalas saldiems limonadams, sodoms bei sultims. VITAMIN WELL gėrimai nėra gazuoti, tačiau skoniu nenusileidžia kitiems konservantų prifarširuotiems gėrimams.

2. Nei viename VITAMIN WELL buteliuke nerasite cukraus, tik fruktozę, kuri yra išgauta iš vaisių (idealu lieknėjant!)

3. Šie gėrimai yra prisodrinti įvairiausių vitaminų ir mineralų, kurie teikia naudą mūsų organizmams.









VERDIKTAS:




 Mano nuomone, VITAMIN WELL gėrimai – daugiau nei puiki saldžių, gazuotų gėrimų alternatyva. Šiuo metu VITAMIN WELL asortimente puikuojasi trys skirtingų skonių buteliukai, apie kuriuos tuojau papasakosiu kiek plačiau. Vitamin Well Care, kurio sudėtyje yra vitamino B12, folio rūgšties ir biotino, padeda atsinaujinti ląstelėms, išlaikyti sveikus plaukus ir gražią, lygią, spindinčią odą. Gerdamos Vitamin Well Care mėgausitės puikiai subalansuotu, gaivinančiu raudonųjų greipfrutų skoniu. Vitamin Well Everyday – tai dienos vitaminų ir mineralinių medžiagų bomba. Jo sudėtyje yra septynių rūšių vitaminų ir trijų rūšių mineralų, kurie padeda palaikyti reguliarią medžiagų apykaitą, užtikrina elektrolitų pusiausvyrą. Šio gėrimo skonis ganėtinai įprastas lietuviams - beveik toks pat, kaip ir obuolių sulčių. Paskutinis, tačiau jokiu būdu ne prasčiausias - Vitamin Well Reload gėrimas, kurio sudėtyje yra magnio, palaikančio elektrolitų pusiausvyrą, biotino bei vitamino B12, kuris užtikrina energiją gaminančią medžiagų apykaitą. Taip pat šiame preparate yra vitamino D, natūraliai susidarančio odoje, veikiant saulės spinduliams. Reload skonis itin vasariškas – citrinų bei žaliųjų citrinų duetas praskaidrins net ir niūriausią Jūsų dieną. 

 VITAMIN WELL pelnė mano simpatijas nuo pat pirmo gurkšnio – tai ir sveiki, ir be galo skanūs gėrimai, puikiai gaivinantys, kai negailestingai kepina saulė. Buteliuko dizainas taip pat vertas pagyrų – jis plastikinis, tvirtas, su užsukamu kamšteliu, labai patogus ir malonus paimti į rankas. Tikrai labai nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti – juk, jei būsime gražios iš vidaus, būsime gražios ir iš išorės!

VITAMIN WELL gėrimų įsigyti galite Vero Cafe, Forum cinemas, Narvesen kioskuose, netrukus jie pasirodys ir parduotuvių tinkluose.

Vieno 500 ml buteliuko kaina ~ 2 €

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą