šeštadienis, birželio 06, 2015

Mila d’Opiz valomasis koncentratas





 Mila d’opiz kosmetika – tai  šveicariška harmonija tarp gamtos, mokslo ir kokybės. Šios linijos produktų gama labai plati, todėl su jos priemonių pagalba galima rezultatyviai spręsti pačias sudėtingiausias kosmetologines - odos senėjimo, mimikos raukšlių, alergijos, spuoguotos odos, hiperpigmentacijos, celiulito – problemas. Šį kartą noriu Jums pristatyti Mila d’Opiz valomąjį koncentratą, kuris, kaip ir visi šios kompanijos produktai, yra pagamintas iš aukščiausios kokybės žaliavų ir tinka net jautriausiai odai. 




Mila d’Opiz valomojo koncentrato privalumai:


 

1. Sutraukia poras.

2. Ramina uždegimą.

3. Normalizuoja odos riebalų išsiskyrimą.

4. Neleidžia formuotis inkštirams.

5. Turi antiseptinį bei antibakterinį poveikį.








VERDIKTAS:



 Šis koncentratas man patiko viskuo – pradedant lengvu ir paprastu jo naudojimu (prie buteliuko yra pridėta pipetė), baigiant dešimties dienų kurso rezultatais. Veido oda po kurso baigimo iš tiesų tapo pastebimai lygesnė, o užlašinus kelis lašiukus ant spuogelių, šie jau po pirmo naudojimo akimirksniu tapo ne tokie ryškūs ir jautrūs. Tai produktas, į kurį dėmesį labai stipriai rekomenduoju atkreipti riebios, mišrios, probleminės odos savininkėms – Mila d’Opiz valomasis koncentratas yra viena iš tų priemonių, kuri pateisina gamintojų pažadus ir pasižymi efektyvumu. Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti!

 Beje, Mila d’Opiz koncentratų kolekcijoje yra ir kitiems odos tipams tinkančių priemonių – be valomojo, galima įsigyti drėkinamąjį, hialurono, raminamąjį, vitamino C, priešraukšlinį ir liftingo koncentratą, todėl sau tinkančią veiksmingą priemonę tikrai ras kiekviena.

Naudojimas: namuose kelis lašiukus ampulės tepti prieš naktinį ar dieninį kremą. Naudoti 10 dienų.

Talpa – 5 ml

Kaina - € 13,61

Įsigyti galite http://shop.aob.lt/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą