antradienis, gegužės 12, 2015

Tangle Teezer plaukų šepetys



 


 Mano daugiau nei septynerius metus mylėtas plaukų šepetys išėjo į užtarnautą poilsį, tad teko pradėti žvalgytis naujo, pakantaus dideliai apimčiai draugo plaukams.  Grožio parodoje „Pelenė 2015“ akys užkliuvo už šio ryškiaspalvio gražuolio. Nemeluosiu, labai jo norėjau jau gerus metus – reklama ir geri atsiliepimai padarė savo. Paėmusi mandarinų spalvos gražuolį į rankas ilgai svarsčiau - jis nedidelis, telpantis delne, o mano plaukų – miljardas ir dar ilgų. Bet galop pasidaviau moteriškam norui pirkti ir... nenusivyliau!

 Jau mėnesį naudoju Tangle Teezer šepetį ir dabar suprantu, kodėl apie jį tiek daug kalbama. Jis nepakartojamas, bet turintis ir kelis minusus. Bet apie viską nuo pradžių!




Ką apie šį plaukų šepetį sako gamintojai?



 Tangle Teezer The Original Mandarin Sweetie plaukų šepetys - tai profesionalus plaukų šukavimas, telpantis į Jūsų delną. Puikiai iššukuoja besiveliančius drėgnus ir sausus plaukus be jokio pešimo.

 Tangle Teezer The Original Mandarin Sweetie specialaus dizaino plaukų šepetys, kurio dėka sklandžiai, greitai ir neskausmingai iššukuosite plaukų mazgelius, susivėlimus ir raizginius. Tangle Teezer yra laimėję ne vieną garbingą apdovanojimą ir yra labai mėgstami tiek plaukų stilistų, tiek mamyčių, šukuojančių savo vaikučių plaukus.




Tangle Teezer šepečio privalumai:




1. Tik paėmus į rankas neišdildomą įspūdį palieka jo dizainas ir forma. Šepetys puikiai telpa į delną ir yra malonus liesti.

2. Lengva priežiūra. Norėdama jį išplauti nevargstu, kaip vargau su mediniu šepečiu. Tangle Teezer užtenka pakišti po vandens srove ir jis vėl kaip naujas!

3. Gerina plauko būklę. Pradėjusi naudoti šį šepetį pastebėjau, jog mano galiukai nebe taip trupa, o ir plaukų per dieną iškrenta mažiau.





Tangle Teezer šepečio trūkumai:



1. Plaukų pešimas. Nors gamintojai žada šukavimą be jokio pešimo, absoliutaus jo nebuvimo, kaip žadėta, nėra.

2. Plauko elektrinimasis po šukavimo. Nujaučiu, kad žiemos metu šukuojantis su Tangle Teezer plaukai elektrinsis kaip iki šiol, nes plaukai sausesniu oru tai daro ir dabar. Gaila, bet juk plastmasė lieka plastmase.







VERDIKTAS:



 Kainos ir kokybės santykis atsiperka tik tuo atveju, jei Jūsų plaukai – neįnoringi. Maniškiai, deja, ypatingai pučiasi ir siekia atkreipti į save dėmesį. Parodoje „Pelenė 2015“ už Tangle Teezer šepetį mokėjau 10 eurų, internetinėse parduotuvėse jo kaina šiandien – 11,60 eurų. 

Justina

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą