ketvirtadienis, gegužės 28, 2015

Natura Siberica detoksikuojantis muilas





 Natura Siberica detoksikuojantis muilas – pirmoji mano pažintis su Natura Siberica kosmetika. Ši linija išskirtinė tuo, kad jos priemonės yra pagamintos Sibiro laukinių žolelių pagrindu, kurios yra derinamos su sertifikuotais ECOCERT ingredientais. Sibiro augalai auga ir išgyvena net ir prie sunkių klimato sąlygų (– 50 C ir itin stipriems vėjams), todėl pasižymi antioksidantinėmis, apsauginėmis savybėmis, apsaugo odą esant bet kokiam klimatui. O smagiausia tai, jog Natura Siberica kosmetika yra natūrali – jos sudėtyje nerasite kenksmingų aplinkai ir odai ingredientų, tokių kaip SLS, parabenai, PEG, silikonai ir kt. Susidomėjote? Tuomet kviečiu paskaityti apie pirmąjį mano išbandytą šios linijos produktą - Natura Siberica detoksikuojantį muilą.



Ką apie šį produktą sako gamintojai?

 
 

 Natura Siberica detoksikuojantis muilas giliam veido odos valymui, pagamintas aktyvintos anglies pagrindu, puikiai valo, atnaujina, drėkina odą. Sudėtyje esantis citrinvyčio ekstraktas apsaugo odą nuo neigiamų veiksnių. Šaltalankio aliejus minkština, maitina odą, suteikia elastingumą. Sibiro pušies aliejus stiprina, drėkina odą. Sudėtyje esantys natūralūs ekstraktai pasižymi antioksidantinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis.




Natura Siberica detoksikuojančio muilo privalumai:




 
1. Reguliariai naudojant veidas tampa lygesnis - sumažėja poros ir spuogeliai.

2. Muilas neišsausina odos.

3. Yra malonaus migdolų aromato.

4. Sumažina uždegiminius procesus.

5. Naikina veido raudonį.






VERDIKTAS:


 Kai renkuosi veido odos priežiūrai skirtus produktus, visada atkreipiu dėmesį į tai, ar priemonė nesausina odos ir, labai gaila, dažnai tenka nusivilti daug žadančiais gamintojų pažadais. Su džiaugsmu pranešu, jog šis muilas puikiai tiks dehidratuotai odai – nuplovus priemonę kiek jaučiamas odos tempimas (tai visiškai normalu, nes priemonė giliai valo poras), tačiau nesukelia jokio pleiskanojimo ar jautrumo. Tik dėl visa ko nepamirškite po procedūros odos patepti drėkinamuoju kremu. Labai rekomenduoju išbandyti šį produktą riebios, problemiškos odos savininkėms - jau po pirmo naudojimo pastebėjau, kad mano veidukas tapo lygesnis, o praėjus kelioms savaitėms galiu pasigirti plika akimi matomais rezultatais! 

 Beje, jei kam pasirodys keista, kad Natura Siberica detoksikuojantis muilas yra juodos spalvos, skubu nuraminti, jog šis kosmetikos pramonėje retai sutinkamas atspalvis yra išgautas natūraliu būdu – jį suteikia beržų derva (degutas), pasižyminti gydomosiomis ir profilaktinėmis savybėmis. 

Naudojimas: sudrėkinkite viduje esančią kempinėlę drėgnu vandeniu. Kempinėlės pagalba paskirstykite muilą ant sausos veido odos, vengiant akių ir lūpų sričių. Nuplaukite švariu vandeniu. Rekomenduojama naudoti du kartus per savaitę.

Talpa - 120 ml

Kaina - 11.58 € 


1 komentaras:

  1. A excessive slot payback is ninety% or greater, 우리카지노 and a low slot payback is 70%

    AtsakytiPanaikinti