sekmadienis, gegužės 24, 2015

AVON Bright Star makiažo pagrindas




 Makiažo pagrindas - viena svarbiausių kosmetikos priemonių, kuri pastebimai paslepia odos trūkumus – raukšles, spuogus, paraudimus – bei apsaugo ją nuo kenksmingų oro sąlygų. Gerai parinkta priemonė netgi padeda kovoti su sausėjančia ar pernelyg riebia veido oda, todėl makiažo pagrindas yra tiesiog būtinas kiekvienos merginos kosmetinės atributas. Šį kartą kviečiame Jus paskaityti apie AVON Bright Star makiažo pagrindą, kuris ne tik suteikia odai gaivų ir sveiką spindesį, bet ir ją drėkina bei apsaugo nuo kenksmingų saulės spindulių.




AVON Bright Star makiažo pagrindo privalumai:




1. Lengvos ir neriebios formulės.

2. Suteikia pavargusiai odai spindėjimo.

3. Lengvai maskuoja.

4. Turi SPF 15 apsaugą.

5. Makiažo pagrindas turi pompą, todėl dozatorius leis sunaudoti visą produktą iki galo.

6. Pilnas vitaminų ir aktyviųjų ingredientų: kolagenas ir elastinas gerina odos tamprumą, alyvmedžių lapai suteikia antioksidantų apsaugą, citrina su vitaminu C - gaivų ir sveiką odos spindesį, o natūralūs drėkikliai pakelia drėgmės lygį iki 57%.








AVON Bright Star makiažo pagrindo trūkumas:




Netiks riebios odos savininkėms, nes turi savybę spindėti.




VERDIKTAS:



 Šis produktas suteikia odai gaivaus švytėjimo, todėl puikiai tiks karštoms vasaros dienoms, kai nesinori daug makiažo. Man tik norėtųsi, kad AVON Bright Star priemonė daugiau maskuotų, bet, antra vertus, minimalus maskavimas išlaiko natūralumo įspūdį. Taigi reziumė, produktas puikiai padengia, suvienodina odos spalvą, išsilaiko visą dieną, drėkina, o be to, jį galima rinktis iš penkių atspalvių, todėl sau tinkantį turėtų rasti kiekviena. Rekomenduoju išbandyti sausos/normalios odos savininkėms.

Kiekis – 30 ml

Kaina – šiuo metu jam taikoma akcija (kainuoja 7,49 Eur, įprasta kaina – 10,40 Eur)

Įsigyti galite per AVON konsultantus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą