penktadienis, gegužės 08, 2015

Danielle Laroche Visual Effect stangrinantis paakių serumas




 
 Pasak grožio specialistų, akys, kaip ir rankos, labiausiai išduoda moters amžių. Todėl šįkart ir pakalbėkime apie tai, kaip puoselėti jautriausios odos zoną – paakius. 

 Paakių oda labai plonytė, vos  0,1–0,5 mm (maždaug tris–keturis kartus plonesnė nei kitų kūno dalių) ir labai sausa. Joje mažai riebalų liaukų, dėl to paakių oda neelastinga, su metais vis labiau glemba ir raukšlėjasi. Ja reikia tinkamai pasirūpinti ir čia mums pagelbės Danielle Laroche Visual Effect serumas paakiams.




Ką apie šį produktą sako gamintojai?




 Danielle Laroche Visual Effect serumas paakiams suteikia greitą ir ilgalaikį stangrinantį poveikį. Serumas sukurtas EASYLIANCE TM komplekso pagrindu, akimirksniu stangrina odą, teikia elastingumo. Kremo sudėtyje esanti veiklioji medžiaga MATRIXYL® Synthe®6TM išlygina odos spalvą ir mažina raukšles aplink akis. Augalinis aliejus Lipactive Inca Inchi praturtintas Omega 3, 6 ir 9 rūgštimis, lygina ir atkuria odą.




Danielle Laroche Visual Effect serumo privalumai:



1. Efektyviai stangrina paakių odą ir ją patempia.

2. Vizualiai palygina raukšleles.

3. Sudėtyje nėra parabenų, SLS, silikonų, lanolino, propilenglikolio, mineralinio aliejaus, naftos produktų.

4. Didelė pakuotė (30 ml).

5. Lengvos konsistencijos, neriebus.

6. Greitai įsigeria.






VERDIKTAS:



 Danielle Laroche Visual Effect serumas pateisino visus mano lūkesčius – nepastebėjau nei vieno šios priemonės trūkumo.  Produktas man tiko tiesiog idealiai, todėl jei ir Jus neramina raukšlelės apie akis, rekomenduoju jį išbandyti. Beje, nevertėtų užmiršti, jog raukšlių atsiradimą lemia ir nesveikas maistas, alkoholis, fizinio aktyvumo bei miego stoka, nuovargis, stresas, deguonies trūkumas, todėl neužmirškite atkreipti dėmesį, ką dedate į burną ir rūpinkitės savo savijauta - skirkite užtektinai laiko poilsiui bei fizinei veiklai.

Naudojimas: paskirstyti serumą ant švarios odos paakių srityje, kol priemonė visiškai įsigers.

Talpa - 30 ml

Kaina - 15.80€

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą