pirmadienis, gegužės 25, 2015

Rapid White balinamosios dantų juostelės „Max Effect"




 Ar kada susimąstėte, kokią reikšmę mūsų kasdieniniame gyvenime turi šypsena?  Ji nėra vien tik svarbi įvaizdžio detalė - šypsena padeda lengviau užmegzti kontaktą, suteikia daugiau pasitikėjimo savimi, sušildo atmosferą, sukuria laimės pojūtį, o taip pat mažina streso hormonų koncentraciją, aktyvina širdies ir kraujotakos darbą. Dažnai girdime – šypsokis pasauliui ir jis šypsosis tau, tačiau kaip tai padaryti, jei gamta neapdovanojo baltais dantimis? Kaip sakoma, nėra padėties be išeities - džiaugtis gražia, balta šypsena Jums padės balinamosios dantų juostelės Rapid White „Max Effect", apie kurias ir pakalbėsime šioje apžvalgoje.




Ką apie šias balinimo juosteles sako gamintojai?




Išlaisvink savo šypseną su Rapid White!

Pirmos balinamosios juostelės be peroksido balina dantis net iki 4 atspalvių tik per vieną savaitę! Pastebimas rezultatas jau po pirmų procedūrų. Saugi emaliui, patentuota „Sodium Chlorite“ technologija nesukelia dantų jautrumo! Labai paprasta ir patogu naudoti.




Balinamųjų dantų juostelių „Max Effect“ privalumai:




1. Visų pirma, balinti dantis su šiomis juostelėmis galima neišžengiant kojos iš namų – tai ypač didelis pliusas toms, kurios nusipurto vos tik pagalvojusios apie odontologo kabineto slenkstį.

2. Šios juostelės nepažeidžia dantų emalio ir tolygiai nubalina dantis.

3. Pirmus rezultatus pastebėsite jau po pirmos procedūros.

4. Paprasta naudoti: juostelės lengvai prilimpa prie dantų, neslysta, o po 5–7 min. visiškai ištirpsta.

5. Sudėtyje nėra SLS, parabenų ir peroksido.

6. Juostelės nesukelia dantų jautrumo!

7. Balina iki 4 atspalvių per savaitę.




VERDIKTAS:




 Ir kodėl iki šiol delsiau išbandyti balinamąsias dantų juosteles?! Rezultatai tiesiog akivaizdūs – man prireikė vos trijų dienų, kad galėčiau džiaugtis akinančiai balta šypsena! Kadangi buvau girdėjusi, kad naudojant balinamąsias juosteles itin padidėja dantų jautrumas, kiek skeptiškai žiūrėjau į gamintojų pažadą, jog naudojant „Max Effect" taip nebus, tačiau ranką prie širdies pridėjusi galiu tai patvirtinti. Nežinau, kaip kiti, bet aš nepatyriau jokių nemalonių pojūčių ir mano dantų būklė šiuo atžvilgiu išliko lygiai tokia pati. Labai rekomenduoju šias dantų balinimo juosteles – jei vengiate šypsotis ir pačiai sau, ir kitiems, nieko nebelaukite, džiaukitės baltais dantukais ir niekada niekada nenustokite šypsotis – juk kas nors gali įsimylėti jūsų šypseną! :)








Naudojimas:


1. Švelniai išsivalykite dantis šepetėliu su dantų pasta.

2. Norimą balinti dantų paviršių patepkite balinimą skatinančiu pieštuku „Accelerator“. Stenkitės pieštuku patepto dantų paviršiaus neliesti lūpomis, kad nenusivalytų veikliosios medžiagos.

3. Atsargiai atidarykite juostelių pakuotę pažymėtoje vietoje kampe. Sausomis rankomis nulupkite vieną juostelę nuo plėvelės ir užklijuokite ant viršutinių priekinių dantų. Juostelė klijuojama ta puse, kuri buvo nuklijuota nuo plėvelės. Juostelę klijuokite žiūrėdami į veidrodį, neužklijuokite ant dantenų. Likusią juostelės dalį užlenkite už dantų, nepalikite kabėti. Ta pačia tvarka kitą juostelę užklijuokite ant apatinių dantų. Procedūros metu stenkitės neliesti dantų paviršiaus liežuviu, sučiaupkite lūpas.  Susidariusį seilių perteklių rekomenduotina išspjauti. Juostelės savaime ištirpsta po 5–7 min.

4. Po 7 min. BŪTINAI išsiskalaukite burną vandeniu arba išsivalykite dantis šepetėliu su dantų pasta.




Rekomendacijos: 




 Po procedūros patartina nevalgyti ir negerti 15 min. Rekomenduojama procedūrą atlikti 2 kartus per dieną, 7 dienas iš eilės. Nerekomenduojama atlikti daugiau nei 6 balinimo kursų per metus. Tarp balinimo kursų rekomenduojama daryti ne trumpesnę kaip 4 savaičių pertrauką.


14 vnt. juostelių kaina - 29,80 € 

Įsigyti galite didžiuosiuose prekybos centruose, vaistinėse bei kosmetikos parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą