penktadienis, gegužės 29, 2015

,,Re-Gen Oil” aliejus






 ,,Re-Gen Oil” – tai daugiafunkcinė priemonė, pelniusi daugelio vartotojų pasitikėjimą, pripažinimą ir puikius atsiliepimus. Svetur šio aliejaus nupirkta jau daugiau nei milijonas buteliukų, o nuo šiol jį galima įsigyti ir Lietuvoje. Tikriausiai visi išbandžiusieji patvirtins, jog tai yra revoliucinė grožio priemonė – tikrai neteko girdėti apie produktą, kuris turėtų daugiau privalumų nei šis. Taigi šiandien Jūsų teismui pateikiame mūsų simpatijas pelniusį ir širdis užkariavusį ,,Re-Gen Oil” – galbūt sensancija tapusį aliejų kils noras išbandyti ir Jums?


,,Re-Gen Oil” aliejus:


1. Padeda užkirsti kelią strijų atsiradimui, akivaizdžiai pagerina esamų strijų išvaizdą,  efektyviai mažina randų žymes, skaistina po aknės likusias žymes, veiksmingai kovoja su raukšlėmis ir senėjančia oda, šviesina pigmentines dėmes.

2. Efektyviai drėkina odą ir didina jos elastingumą.
 
3. Greitai įsigeria ir neriebina odos.

4. Tinka naudoti nėštumo metu ir po jo.

5. Puikiai tinka kasdienei odos priežiūrai.

6. Gali būti naudojamas kaip terapinis vonios aliejus.

7. Netestuotas su gyvūnais.

8. Tinka bet kokio amžiaus žmonėms.

9. Malonaus aromato (sudėtyje yra levandų, medetkų, ramunėlių ir rozmarinų aliejų, todėl, manau, šie aliejukai ir suteikia tokį švelnų, kiek rytietišką kvapą).

10. Yra hipoalerginis.

11. Praturtintas vitaminais A ir E.


VERDIKTAS:


 ,,Re-Gen Oil”  aliejų naudoju veidui ir drastiškai išsausėjusioms kūno vietoms (dažniausiai alkūnių linkiams), nes jis puikiai šviesina pigmentines dėmes, kovoja su aknės paliktomis žymėmis ir efektyviai drėkina sausą odą. Aliejuko tepti ant randų man neteko, tačiau pasidomėjusi užsienio tinklaraštininkų atsiliepimais galiu pasakyti, jog jie – daug žadantys. Tai tikrai puikus produktas, kurį patariu visados turėti su savimi – jis padės ištikus bet kokiai odos bėdai.

 Naudojimas: atsargiai užpilkite aliejaus „Re-Gen Oil“ ant pirštų ir delnų, švelniai įtrinkite jį į pažeistą veido ir kūno odą. Masažuokite švelniai, sukamaisiais judesiais, kad tolygiai paskirstytumėte aliejų po visą pažeistą odą. Mažesnius plotelius ištepkite pirštais. Naudoti 2–3 kartus per dieną. Netepkite ant atviros žaizdos.





DERMATOLOGŲ PATARIMAS:


1. Strijų žymėms

Kad nesusidarytų strijų, tepkite aliejumi tas kūno vietas, kurias būtent nėštumo metu strijos paveikia dažniausiai, t. y. pilvo, klubų ir šlaunų odą. Įmasažuokite pirštais.
  
2. Randų žymėms

Šalindami randų žymes, geriausių rezultatų pasieksite įtrynę aliejų pirštais. Gydant randų pažeistą odą aliejų reikia tepti du kartus per dieną.

3. Raukšlėms, sausumui ir dėmėms

Tepti du kartus per dieną, ypač nusiprausus vonioje ar duše, kad būtų išlaikyta optimali odos drėgmė. Masažuoti tolygiais judesiais iki 3 minučių, kad aliejumi būtų padengtas visas pažeistas odos plotas ir puikiai įsigertų. 

Kiekis – 75 ml

Kaina -  8.99 

Įsigyti galite prekybos centruose ,,Maxima“, ,,Prisma“, parduotuvėse ,,Drogas“, ,,Fresh Market“ bei didžiosiose vaistinėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą