ketvirtadienis, liepos 16, 2015

MAYBELLINE NEW YORK The Nudes akių vokų šešėlių paletė





 Pastaruoju metu tikriausiai ne vieną Jūsų pasiekė žinia apie naująją MAYBELLINE NEW YORK gaminį, skirtą prigimtiniam akių grožiui pabrėžti - The Nudes akių vokų šešėlių paletę. MAYBELLINE NEW YORK kompanija Lietuvoje surengė ne tik lietuvių blogger’ių konkursą, bet ir nuo pat birželio 17-osios iki liepos 16-liktos kiekvieną dieną vienai balsavusiajai dovanoja savo naująjį produktą (jei dar nesudalyvavote, skubėkite išbandyti savo laimę, laiko dar yra! (tai padaryti galite čia). Na, o aš, jau kurį laiką nekantravusi į savo rankas paimti visų išgirtąją paletę ir pagaliau ją išbandžiusi, skubu su Jumis dalintis savo atsiliepimais!

Ką apie šią paletę sako gamintojai?


Nauja The Nudes šešėlių paletė!

Makiažo tendencijos kinta, bet švelnus, natūralių atspalvių akių makiažas, tinkamas bet kokia progai, amžinai madingas. Ir šį sezoną jis karaliauja ant Niujorko mados savaitės podiumų.

Nuo šiol sukurti stilingą, iš mados niekad neišeinantį natūralų makiažą ypač paprasta. Pristatome naują Maybelline New York The Nudes natūralių atspalvių paletę.

Visos geidžiamiausios spalvos vienoje vietoje. Pabrėžk savo natūralumą su 12 žavių, kiekvienai stileivai būtinų ypač ilgai išliekančių akių šešėlių atspalvių – nuo kreminės rusvai gelsvos („Creamy Beige“) iki rūdžių bronzinės („Rusted Bronze“) ir sodriai juosvos („Deep Black“), suteikiančios matinį arba žėrintį efektą.

The Nudes akių šešėlių paletė – viskas, ko reikia išskirtiniam dieniniam ar vakariniam makiažui. Susikurk savo nepakartojamą įvaizdį!


MAYBELLINE NEW YORK The Nudes paletės privalumai:


1. Tvirta, kompaktiška, sandari, juodo plastiko pakuotė leidžia be jokio nerimo įsimesti paletę į rankinę ar kelioninę kosmetinę.

2. Naujojoje akių vokų šešėlių MAYBELLINE NEW YORK The Nudes paletėje yra net dvylika tobulai suderintų atspalvių, todėl nereikia dėti visiškai jokių pastangų norint surasti idealius spalvų derinius.

3. Paletėje yra penki matiniai ir septyni blizgūs atspalviai – mūsų patogumui, gausus spalvų ir faktūrų pasirinkimas leidžia sukurti kelis dieninius ir vakarinius makiažo variantus.

4. Šešėliai yra kreminės, švelnios tekstūros, todėl juos lengva užtepti ant akių voko.

5. Ganėtinai ilgai laikosi bei gerai sklaidosi.


MAYBELLINE NEW YORK The Nudes paletės trūkumai:


 

1. Silpnoka šviesių atspalvių pigmentacija.

2. Norėtųsi, kad paletė turėtų veidrodėlį.




VERDIKTAS:

MAYBELLINE NEW YORK The Nudes akių vokų šešėlių paletę oficialiai skelbiu savo vasaros atradimu – jau kurį laiką nesiskiriu su ja nei dieną, nei naktį. Neperdėsiu pasakydama, jog naujasis MAYBELLINE NEW YORK gaminys tinka visiems gyvenimo atvejams – nesvarbu, ar norisi matinio, ar žėrinčio efekto, kyla noras padabinti akių vokus švelniu dieniniu ar temperamentingu, ryškiu, dūminiu vakariniu makiažu, ši paletė, kad ir ką sumanytumėte, išpildo visus įgeidžius ir pateisina lūkesčius su kaupu. Su The Nudes palete itin lengva pabrėžti savo natūralumą ir sukurti tokį įvaizdį, apie kokį visada svajojote – nesvarbu, ar esate profesionalė, ar prieš kelias akimirkas kosmetikos pasauliu susidomėjusi mergaičiukė. Taigi šį gaminį rekomenduoju išbandyti visoms – nė neabejoju, jog MAYBELLINE NEW YORK naujovė taps ir Jūsų vasaros hitu. 

Kiekis – 9,6 g

Kaina – 14,99 EUR

Įsigyti galite visose kosmetikos parduotuvėse.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą