šeštadienis, liepos 11, 2015

ESSENCE viršutiniai „Sparkle Sand“, „Gel look plumping“, „Feather effect“ ir „Glow in the night“ nagų lakai





 Nagų lakai – viena iš didžiausių mano silpnybių. Sunkiai, oi kaip sunkiai praeinu neužmetusi akies į spalvingus nagų lakų stendus ir su dideliu malonumu išbandau įvairias naujoves. Štai ir šį kartą Jums pristatysiu net keturis viršutinius ESSENCE nagų lakus, kurie suteikia įvairiausius efektus. Tai neįtikėtini manikiūro palydovai, neatpažįstamai pakeičiantys įprastas ir neretai pabostančias priemones.




Smėlio efektą suteikiantis viršutinis nagų lakas „Sparkle Sand“






 Pirmasis mano išbandytas ESSENCE viršutinis nagų lakas buvo „Sparkle Sand“, suteikiantis nagučiams populiarųjį smėlio efektą. Jo šepetėlis – standartinis, nei per storas, nei per plonas, todėl šiuo laku lengva padengti nago plokštę. Lako konsistencija, mano nuomone, taip pat ideali – lakuojant blizgučiai pasiskirsto tolygiai ir visam nagui suteikia smėlinį efektą. Nusilakavus grublėtumas aiškiai juntamas, tačiau nagučiai niekur nekimba ir netrukdo atlikti reikiamus darbus. Kadangi „Sparkle Sand“ yra permatomas su labai smulkiais sidabriniais blizgučiais, lakas nusivalo palyginti lengvai, kas yra dar vienas šio ESSENCE gaminio privalumas. Reziumė, nagučius dabinančia priemone likau labai patenkinta – ji pagyvina ne tik pabodusias lako spalvas, bet ir puikiai ant nagų atrodo viena pati. Jei norite išbandyti smėlio efektą, labai rekomenduoju išbandyti, neturėtumėte nusivilti.


Kaina ~ 2,17 EUR




Plunksninį efektą suteikiantis viršutinis nagų lakas „Feather effect“





 

 Šis viršutinis nagų lakas, kaip ir anksčiau aprašytas „Sparkle Sand“ yra permatomas, tačiau ne su blizgučiais, o su „plunksnelėmis“ (plaušeliais). Priemonę drąsiai galima lakuoti ir kaip pagrindinį sluoksnį, nes plaušeliai yra daugiau mažiau pastelinių – melsvos, rausvos, geltonos, persikinės, baltos – atspalvių. Nors lakuojant plaušelių nėra itin daug, dėl šių spalvų derinio nago plokštė, padengta keliais lako sluoksniais, vis tiek atrodo puikiai. „Feather effect“ lako konsistencija ir šepetėlio dydis yra lygiai tokie pat kaip ir smėlio efektą suteikiančio ESSENCE gaminio.

Kaina ~ 2,17 EUR



 



„Gel look plumping“ viršutinis nagų lakas

 


Ar kada svajojote savo nagučiams suteikti gelinį efektą? Jei ką tik palinksėjote galva, siūlau išbandyti „Gel look plumping" laką, kuris padabina nagus geliniu spindesiu, apsaugo nuo įbrėžimų ir aplinkos poveikio. Šis lakas laikosi tikrai ilgiau už įprastas priemones - jis man tarnavo net penkias dienas. „Gel look plumping" konsistencija gana tirštoka, todėl nago plokštę padengia storu sluoksniu ir, deja, ne itin greitai džiūsta. Tačiau už gelinį spindesį ir ilgą laikymąsi palūkėti verta!

Kaina ~ 1,89 EUR




Tamsoje šviečiantis viršutinis nagų lakas „Glow in the night“





 Tamsoje šviečiantį nagų laką, neslėpsiu, išbandžiau su dideliu smalsumu. Jis nėra permatomas, labiau gelsvai baltas, nei per skystos, nei per tirštos konsistencijos, ganėtinai greitai džiūstantis. Vis dėlto švytėjimo tamsoje tikėjausi kiek daugiau – nagai, padengti „Glow in the night“, iš tiesų šviečia, bet blankokai, norint išgauti tikrai gerą efektą, reikia nagučius kurį laiką palaikyti lempos šviesoje. Taigi nors jo kaina nesikandžioja, kitąkart ieškočiau brangesnio, bet labiau tamsoje švytinčio nagų lako.

Kaina ~ 1,9 EUR

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą