pirmadienis, liepos 06, 2015

CHI Silk Infusion šilkas plaukams bei šilko ir keratino kompleksas CHI Keratin Silk





 Tikriausiai esate girdėjusios apie plaukų kosmetiką su natūraliu šilku, kuri, anot gamintojų, daro stebuklus – naudojant ją plaukai tampa ne tik paklusnesni, sveikesni, stipresni, bet ir labiau žvilgantys. Šiandien pristatome Jums dvi priemones, kurių sudėtyje esantis stebuklingasis šilkas itin organiškai sąveikauja su plauko audiniu  ir jį nepertraukiamai drėkina. Susipažinkite su CHI!




CHI Silk Infusion šilkas plaukams

Ką apie šią priemonę sako gamintojai?


 

 Nenuplaunama, itin giliai plaukus atstatanti priemonė, praturtinta natūraliu šilku, kviečių ir sojos baltymais. Plaukai tampa nepaprastai žvilgantys, lengvai formuojami, stiprūs ir elastingi. Šilko proteinai – tai septyniolika amino rūgščių, formuojančių plauko proteiną, nepralenkiamas drėkinimas, nepakartojamas žvilgesys.  „Silk infusion“ formulė pritaikyta net ir labai pažeistiems, išsausėjusiems bei spindesį praradusiems plaukams.

Plaukai tampa  nepaprastai glotnūs, minkšti, lengvai formuojami, stiprūs ir elastingi. Naudojant plaukų šilką, plaukai neapsunksta ir labiau blizga. Tai puiki apsauginė priemonė nuo saulės, vėjo ir vandens druskų. 





CHI Silk Infusion šilko plaukams privalumai:




1. Tinka visų tipų plaukams.

2. Sudėtyje nėra alkoholio.

3. Lengvina iššukavimą.

4. Suteikia plaukams spindesio jų neapsunkindamas.

5. Apsaugo plaukus nuo kenksmingo aplinkos poveikio, suteikia jiems elastingumo.

6. Grąžina drėgmę ir palaiko jos balansą.




CHI Silk Infusion šilko plaukams trūkumai:





1. Didoka kaina.

2. Plaukai tampa minkšti ir švelnūs tik tam kartui, jokio ilgalaikio teigiamo poveikio nepastebėjau.

Naudojimas: keletą priemonės lašų užpilti ant delnų ir tolygiai paskirstyti ant plaukų. Priemonė integruojasi į plauką šilumos pagalba.

Kiekis ir kaina – 177 ml šilko buteliukas kainuoja 31.57 EUR, 15 ml - 5.21 Eur

Įsigyti galite www.farouk.lt




CHI šilko ir keratino kompleksas Keratin Silk

Ką apie šią priemonę sako gamintojai?




 Nenuplaunama plaukus drėkinanti, stiprinanti ir apsauganti  priemonė. Sudėtyje esantys keratino baltymai apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo, suteikia plaukams blizgesio ir elastingumo, grąžina sveiką išvaizdą. Hidrolizuotas šilkas padeda išlaikyti natūralų drėgmės balansą, suteikia plaukams šilko švelnumą. Vertingieji argano ir simondsijų aliejai padeda išsaugoti plaukų minkštumą, veiksmingai atstato pažeistus plaukus, skatina plaukų augimą, atkuria natūralų plaukų blizgesį. Tai nepakeičiama priemonė dažytiems, sausiems ar nepaklusniems  plaukams stiprinti.





CHI šilko ir keratino komplekso Keratin Silk privalumai:




 
1. Be parabenų.

2. Plaukai tampa paklusnūs, glotnūs ir lengvai iššukuojami.

3. Tinka visų tipų plaukams.

4. Suteikia blizgesio ir elastingumo.

Naudojimas: keletą priemonės lašų užpilti ant delnų ir tolygiai paskirstyti ant drėgnų arba sausų plaukų.

Kiekis ir kaina – 177 ml buteliukas kainuoja 33.31 Eur, 15 ml – 4,59 Eur

Įsigyti galite www.farouk.lt



VERDIKTAS:




 Išbandyti CHI Silk Infusion buvo įdomu, tačiau didelio įspūdžio ši priemonė, deja, nepaliko. Plaukai, naudojant gaminį, iš tiesų tapo paklusnesni, labiau žvilgantys ir lengviau iššukuojami, tačiau minėtas efektas buvo trumpalaikis - tai labiau dekoratyvinį efektą suteikianti priemonė, kurios nauda plaukams – minimali. Kiek kitokią nuomonę susidariau apie šilko ir keratino kompleksą Keratin Silk – man jis patiko kur kas labiau nei visų išgirtasis CHI Silk Infusion. Galbūt todėl, kad jo sudėtyje yra keratino – pagrindinės plauko statybinės medžiagos, nuo kurios priklauso plaukų būklė. Tad jei susidomėjote CHI produkcija, rekomenduočiau išbandyti Keratin Silk  - jo pabandymui puikiai užtenka 15 ml buteliuko, kurio dėl labai nedidelės išeigos Jums pakaks netgi mėnesiui. Linkiu gerų atradimų!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą