penktadienis, liepos 03, 2015

„Giraffe“ vaisių kokteiliai bei sultys




  „MES MYLIME ŠVIEŽIUS VAISIUS!“ – štai tokiu skambiu šūkiu į Lietuvos rinką įsiveržė „Giraffe“ produkcija. Ar teko apie tokią girdėti? Jeigu ne, tuojau supažindinsime Jus kiek išsamiau. „Giraffe“ – tai šviežiai spaustos sultys, kuriose galite rasti tik termiškai niekada neapdorotus vaisius, daržoves ir nieko daugiau. „Mūsų pagrindinė vertybė – tai sveikas gyvenimo būdas, o tai galiausiai mums visiems leidžia būti linksmesniu ir geresniu žmogumi, skleidžiančiu gerą nuotaiką aplink save. Mums patiems ne visada pavykdavo valgyti pakankamą kiekį vaisių, kurie natūraliai aprūpina organizmą vitaminais, taigi išsikėlėme sau tikslą išspręsti šią problemą. Sukūrėme sultis ir vaisių kokteilius, kurie kupini vitaminų ir mūsų organizmui reikalingų antioksidantų.“ – pasakoja žaismingosios produktų linijos atstovai. O jų akcentuojama kokybė nėra vien tušti žodžiai – „Giraffe“ produktai, lygiai taip pat kaip ir žirafa, yra visa galva aukščiau už visus kitus prekybos centruose randamus gėrimus, nes Giraffe“ vaisių kokteilių bei sulčių kvapas, skonis ir maistingumas niekuo nepakitęs nuo šviežių vaisių! Šioje apžvalgoje apie šią produkciją papasakosime išsamiau.





„Giraffe“ vaisių kokteiliai bei sultys:





1. Yra be jokių konservantų, dažiklių, aromato ir skonio stipriklių, cukraus ir net vandens!

2. Jiems gaminti naudojami tik genetiškai nemodifikuoti vaisiai ir daržovės.

3. Visos maistinės jų savybės yra iš išspaustų vaisių, nėra pridėta jokių dirbtinų vitaminų.

4. „Giraffe“ kokteiliai bei sultys yra nepasterizuoti, todėl išsaugo šviežiems vaisiams būdingas savybes.






VERDIKTAS:




Aš išbandžiau visų keturių skonių šalto spaudimo „Giraffe“ vaisių kokteilius ir šviežių apelsinų sultis. Ką galiu pasakyti – jų skonis ir kvapas tiesiog nuostabus! Gėrimai neprilygsta jokioms kitoms prekybos centruose randamoms sultims – palyginus su „Giraffe“, jos nevertos nė sudilusio skatiko.  Kiekviename „Giraffe“ buteliuke rasite gausią vitamino C dozę, kuris stiprina imuninę sistemą, mažina nuovargį ir padeda palaikyti tinkamą medžiagų apykaitą. Paėmus žaismingą buteliuką į rankas tikrai nė nepasakytum, jog jame gali tilpti tiek daug – pavyzdžiui, šviežių apelsinų sultys yra pagamintos net iš penkių sultingų apelsinų (ir nieko daugiau!) Taigi „Giraffe“ – tikrų tikriausia šviežių vaisių bei vitaminų bomba, kurią rekomenduoju kasdien gauti kiekvienam. Būkite sveikos ir laimingos gerdamos „Giraffe“ sultis ir vaisių koktelius!

„Giraffe“ galite įsigyti  RIMI Hypermarket prekybos centruose, internetu arba kitose parduotuvėse, kurių sąrašą rasite ČIA

1 komentaras:

  1. Neteko dar gerti šių sulčių, kur galima jas nusipirkti neskaitant RIMI prekybos centro? Iki šiol visada patys spausdavom sultis hurom sulčiaspaude, būtų įdomu paragauti šių taip gerai įvertintų sulčių.

    AtsakytiPanaikinti