pirmadienis, liepos 27, 2015

DANI apyrankė





 Vasara – metas, kai iš giliausio spintos kampo išsitraukiame lengvas, vėjyje plazdančias sukneles, lepinamės saulės bučiniais, basomis lakstome po rasotą pievą ir kiekviena savo kūno ląstele jaučiam auksaplaukę vasarą. Nežinau, kaip Jums, merginos, bet man šiuo metų laiku užeina nenumaldomas noras puoštis – norisi dažniau apsilankyti kirpykloje, pasidaryti iš koto verčiantį manikiūrą, dabintis auskarais, apyrankėmis ir vėriniais. Taigi atėjus karštymečiui nusprendžiau iš pagrindų atnaujinti savo aksesuarų skrynutę ir su Jumis pasidalinti savo atradimais. Vienas iš jų - stilinga DANI apyrankė, be kurios manęs nebeįmanoma ištempti iš namų.





Kodėl vertėtų rinktis DANI?





1. DANI asortimentas – itin platus, todėl patinkančią apyrankę turėtų rasti kiekviena. Nesvarbu, ar esate ištikima juodai, pirmenybę teikiate dangaus žydrumo mėlynai, prabangiai burgundo, sodriai violetinei, ryškiai žaliai ar valiūkiškai rožinei – DANI išpildys visus Jūsų lūkesčius ir poreikius.

2. Kiekviena DANI apyrankė yra gaminama pagal užsakymą, todėl galite jaustis užtikrinta, kad į namus atkeliavusi riešo puošmena Jums tiks kuo puikiausiai. 

3. DANI apyrankės tinka prie absoliučiai visko – nesvarbu, ar mėgstate dėvėti džinsus, ar sukneles. Be to, šias riešo puošmenas galima drąsiai derinti su laikrodžiais ar kitais aksesuarais – galite būti ramios, jog niekada neprašausite pro šalį.




VERDIKTAS:





 Aš iš DANI asortimento išsirinkau klasikinę juodos spalvos apyrankę su trimis tarpusavyje derančiais akmenukais – raudonos, geltonos ir pilkai juodos trio. Ši apyrankė kiek įmantresnė nei kitos - aplink riešą apsisuka du kartus, todėl atrodo išties puikiai – iš draugų ir šeimos rato sulaukiau begalės pagyrimų. Tikiu, jog įsigijusios šią riešo puošmeną jų nė kiek ne mažiau sulauksite ir Jūs.


DANI apyrankės kaina – 15 €

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą