penktadienis, kovo 18, 2016

Re-Gen Oil ir Bio Oil aliejų apžvalga


 Tikriausiai renkantis kosmetikos priemonę ne vienai Jūsų teko susidurti su dilema - pirkti brangesnį ar pigesnį tą pačią funkciją atliekantį produktą. Taip, besižvalgant po parduotuvių lentynas, gali nutikti ir su Bio Oil bei Re-Gen Oil aliejais. Kad išsirinkti būtų lengviau, aptarkime šiuos produktus drauge!

Įpakavimas. Bio Oil ir Re-Gen Oil pakuotės ganėtinai panašios: abi skaidrios, turi baltus užsukamus dangtelius. Esminis skirtumas - buteliukų forma: Bio Oil (60 ml) kiek platesnis, Re-Gen Oil (75 ml) - gerokai aukštesnis.

Gamintojų aprašymai. Re-Gen Oil aliejus, anot gamintojų, padeda užkirsti kelią strijų atsiradimui, akivaizdžiai gerina esamų strijų išvaizdą,  efektyviai mažina randų žymes, skaistina po aknės likusias žymes, veiksmingai kovoja su raukšlėmis, išsausėjusia, senėjančia oda, šviesina pigmentines dėmes. Bio Oil aprašomas kone identiškai: jis gerina naujų ir senų randų, esamų strijų, pigmentinių dėmių išvaizdą, lygina senstančią bei raukšlėtą odą, papildo natūralius odos riebalus, kurių netenkame dėl ekstremalių oro sąlygų poveikio. Žodžiu, perteikta tas pats, tik kitais žodžiais - tarp gamintojų aprašymų galime dėti absoliutų lygybės ženklą.

Kvapas ir konsistencija. Abiejų priemonių kvapai neerzinantys, malonūs, kiek rytietiški. Konsistencijos taip pat panašios - skystokos, nepalieka riebumo pojūčio, į odą įsigeria gana greitai.

Sudėtis. Lyginant Bio Oil ir Re-Gen Oil sudėtis nesunku pastebėti, jog abu produktai pagaminti tų pačių keturių eterinių aliejų - levandų, rozmarinų, ramunėlių ir medetkų - pagrindu, taip pat praturtinti vitaminais A bei E. Visgi esminė abiejų gaminių sudedamoji dalis yra mineralinis aliejus (paraffinum liquidum), kuris ypatingas tuo, jog nedirgina odos ir skatina žaizdų gijimą. Be to, abiejų priemonių veiklioji medžiaga yra PCL liquid (laboratoriškai atkurti ančių liaukų riebalai, kurie užtepti ant odos sudaro ploną vandeniui atsparų sluoksnį, gerina odos elastingumą ir standumą). Bio Oil ir Regen Oil aliejų paslaptis būtent ir yra ši ideali ančių liaukų aliejaus kopija, užpatentuota po dviem skirtingais pavadinimais. Taigi sudėtys iš esmės skiriasi kvapiklių gausa: Bio Oil turi dvylika kvapiklių, iš kurių keturi aptinkami Re-Gen Oil sudėtyje, likusieji susintetinti. Re-Gen Oil aliejus turi šešis kvapiklius, du nepaminėtieji, kurių nėra Bio Oil sudėtyje, deja, sintetiniai.

Poveikis. Verta pabrėžti, kad Re-Gen Oil ir Bio Oil yra universalūs produktai - juos galima naudoti keliais būdais: tepti ant strijų, randų, raukšlių, dėmių ar sausos odos (aš juos mėginau ant ypač išsausėjusių kūno vietų - alkūnių bei kelių linkių). Neneigsiu - didelio skirtumo nepastebėjau - tiek vienas, tiek kitas aliejus gerai sudrėkino odą ir padidino jos elastingumą.          

Kaina. Gan keista, bet būtent kaina ir yra didžiausias nagrinėjamų produktų skirtumas. 75 ml Re-Gen Oil buteliuko kaina svyruoja apie 8,99 €, tuo tarpu 60 ml Bio Oil pakuotė siekia 12,74 € Kurį apsimoka pirkti labiau? Atsižvelgdama į priemonių panašumus, rekomenduočiau Re-Gen Oil. Visgi tai - tik subjektyvi mano nuomonė, kurios nebūtina priimti už gryną pinigą.

Re-Gen Oil ir Bio Oil įsigyti galima didžiuosiuose prekybos centruose bei vaistinėse.

1 komentaras:

  1. Bio-oil nuo randų iki šiol padėjo visada ir šiek tiek sumažino pigmentines dėmes. Dėl strijų nieko neteko girdėti - kitaip tariant, nepagalvojau, kad gali padėti, tačiau reikės pabandyti :)

    AtsakytiPanaikinti